Auction Closed
  • liveDecember 10, 2020 11:00 AM EST
  • Pittsfield, MA, US

Jewelry, Coins & Fine Art | Online

by Fontaine's Auction Gallery

250 lots

Erté (Romain de Tirtoff) image

141: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $300 - $500
Sold:$300
Erté (Romain de Tirtoff) image

142: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $300 - $500
Sold:$250
Erté (Romain de Tirtoff) image

143: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $300 - $500
Sold:$250
Erté (Romain de Tirtoff) image

144: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $300 - $500
Sold:$250
Erté (Romain de Tirtoff) image

145: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $300 - $500
Sold:$250
Erté (Romain de Tirtoff) image

146: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $250 - $350
Sold:$350
Erté (Romain de Tirtoff) image

147: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $300 - $500
Sold:$500
Erté (Romain de Tirtoff) image

148: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $500 - $750
Sold:$450
Erté (Romain de Tirtoff) image

149: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $300 - $500
Sold:$350
Erté (Romain de Tirtoff) image

150: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $400 - $600
Sold:$300
Erté (Romain de Tirtoff) image

151: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $700 - $900
Sold:$350
Alexander Calder (American,... image

152: Alexander Calder (American, 1898-1976)

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$2,500
Yuen Yu (Chinese, 20th Cent... image

153: Yuen Yu (Chinese, 20th Century)

Estimate: $100 - $150
Sold:$75
Rudolph Carl Gorman (Americ... image

154: Rudolph Carl Gorman (American, 1932-2005)

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$750
Erté (Romain de Tirtoff) image

155: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $600 - $800
Sold:$1,400
Erté (Romain de Tirtoff) image

156: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $400 - $600
Sold:$250
Erté (Romain de Tirtoff) image

157: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$500
Erté (Romain de Tirtoff) image

158: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $300 - $500
Sold:$300
Erté (Romain de Tirtoff) image

159: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $400 - $600
Sold:$300
Erté (Romain de Tirtoff) image

160: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $300 - $500
Sold:$300