Auction Closed
  • liveDecember 10, 2020 11:00 AM EST
  • Pittsfield, MA, US

Jewelry, Coins & Fine Art | Online

by Fontaine's Auction Gallery

250 lots

Orlando Quevedo (Cuban, b. ... image

101: Orlando Quevedo (Cuban, b. 1970)

Estimate: $300 - $500
Sold:$550
Erté (Romain de Tirtoff) image

102: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $300 - $500
Sold:$200
Erté (Romain de Tirtoff) image

103: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$450
Two Still Life Paintings (1... image

105: Two Still Life Paintings (19th Century)

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$400
Louis Icart (French, 1888-1... image

106: Louis Icart (French, 1888-1950)

Estimate: $250 - $400
Sold:$350
Thomas McKnight (American, ... image

107: Thomas McKnight (American, b. 1941)

Estimate: $150 - $250
Sold:$75
Shao Kuang Ting (Chinese, B... image

108: Shao Kuang Ting (Chinese, B. 1939)

Estimate: $800 - $1,200
Passed
Joan Miro (Spanish, 1893-1983) image

111: Joan Miro (Spanish, 1893-1983)

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
Angele Kehgan (Early 20th C... image

112: Angele Kehgan (Early 20th Century)

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
Itzchak Tarkay (Israeli, 19... image

113: Itzchak Tarkay (Israeli, 1935-2012)

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
George Glenn Newell (Americ... image

114: George Glenn Newell (American, 1870-1947)

Estimate: $600 - $800
Sold:$1,200
Paul Berthon (French, 1872-... image

117: Paul Berthon (French, 1872-1909)

Estimate: $400 - $600
Sold:$350
Eugene Grasset (French/Swis... image

118: Eugene Grasset (French/Swiss, 1841-1917)

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
Jules Cheret (French, 1836-... image

119: Jules Cheret (French, 1836-1932)

Estimate: $300 - $500
Sold:$400
Jim Dine (American, b. 1935) image

120: Jim Dine (American, b. 1935)

Estimate: $600 - $800
Sold:$300