Auction Closed
  • liveDecember 10, 2020 11:00 AM EST
  • Pittsfield, MA, US

Jewelry, Coins & Fine Art | Online

by Fontaine's Auction Gallery

250 lots

14K Yellow Gold. Emerald, &... image

41: 14K Yellow Gold. Emerald, & Coral Bangle

Estimate: $1,200 - $1,500
Sold:$650
10K Yellow Gold & Malachite... image

43: 10K Yellow Gold & Malachite Jewelry Set

Estimate: $100 - $200
Sold:$175
14K White Gold & Diamond Cameo image

44: 14K White Gold & Diamond Cameo

Estimate: $300 - $400
Sold:$150
14K White Gold & Sapphire J... image

45: 14K White Gold & Sapphire Jewelry Set

Estimate: $300 - $400
Sold:$350
Bucherer 18K Gold Chronomet... image

46: Bucherer 18K Gold Chronometer Watch

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,100
10K Yellow Gold Necklace image

48: 10K Yellow Gold Necklace

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$1,300
Three 10K Gold Necklaces image

49: Three 10K Gold Necklaces

Estimate: $200 - $300
Sold:$250
Twenty-Seven 10K Gold Ring ... image

50: Twenty-Seven 10K Gold Ring Bands

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$1,200
18K Gold Pendant & Chain an... image

51: 18K Gold Pendant & Chain and 14K Gold Pendant

Estimate: $1,200 - $1,500
Sold:$700
14K Yellow Gold Lucien Picc... image

52: 14K Yellow Gold Lucien Piccard Watch

Estimate: $600 - $800
Sold:$450
14K Yellow Gold Coral Brooch image

53: 14K Yellow Gold Coral Brooch

Estimate: $400 - $600
Sold:$300
Hamilton 14K Gold Men's Watch image

54: Hamilton 14K Gold Men's Watch

Estimate: $300 - $500
Sold:$350
14K Yellow Gold & Murano Be... image

55: 14K Yellow Gold & Murano Bead Jewelry Set

Estimate: $100 - $200
Sold:$150
Five Yellow Gold Necklaces image

56: Five Yellow Gold Necklaces

Estimate: $400 - $600
Sold:$350
14K Yellow Gold Necklace image

57: 14K Yellow Gold Necklace

Estimate: $200 - $300
Sold:$125
14K Rose Gold & Garnet Neck... image

58: 14K Rose Gold & Garnet Necklace

Estimate: $1,000 - $1,200
Sold:$1,300
Four Yellow Gold & Gemstone... image

59: Four Yellow Gold & Gemstone Rings

Estimate: $400 - $600
Sold:$500
18K Gold Rolex Oyster Perpe... image

60: 18K Gold Rolex Oyster Perpetual Watch in Box

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$3,250