Auction Closed
  • liveDecember 10, 2020 11:00 AM EST
  • Pittsfield, MA, US

Jewelry, Coins & Fine Art | Online

by Fontaine's Auction Gallery

250 lots

14K Yellow Gold, Diamond, &... image

1: 14K Yellow Gold, Diamond, & Pearl Necklace

Estimate: $2,000 - $2,500
Sold:$2,000
18K White Gold & Diamond Ti... image

2: 18K White Gold & Diamond Tiffany Necklace

Estimate: $600 - $800
Sold:$450
14K Yellow Gold & Chinese C... image

4: 14K Yellow Gold & Chinese Carved Bone Pendant

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$500
14K Yellow Gold & Diamond R... image

5: 14K Yellow Gold & Diamond Russian Floral Brooch

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$550
14K White Gold, Diamond & T... image

6: 14K White Gold, Diamond & Tsavorite Ring

Estimate: $600 - $800
Sold:$400
14K Yellow Gold, Diamond & ... image

7: 14K Yellow Gold, Diamond & Enamel Bracelet

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,200
14K Yellow Gold & Gemstone ... image

8: 14K Yellow Gold & Gemstone Bracelet

Estimate: $1,200 - $1,500
Sold:$750
14K Yellow & White Gold Ring image

9: 14K Yellow & White Gold Ring

Estimate: $400 - $600
Sold:$250
14K Yellow & Rose Gold Chai... image

10: 14K Yellow & Rose Gold Chain Necklace

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$550
10K Yellow Gold & Diamond J... image

11: 10K Yellow Gold & Diamond Jewelry Set

Estimate: $100 - $200
Sold:$75
14K Gold Eterna Matic Watch image

12: 14K Gold Eterna Matic Watch

Estimate: $600 - $800
Sold:$300
14K Yellow Gold & Gemstone ... image

13: 14K Yellow Gold & Gemstone Horse Bangle

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$750
14K Yellow Gold & Sapphire ... image

14: 14K Yellow Gold & Sapphire Necklace

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$450
Eleven 14K Gold & Gemstone ... image

15: Eleven 14K Gold & Gemstone Rings

Estimate: $1,200 - $1,500
Sold:$900
Tiffany & Co. Diamond Stud ... image

16: Tiffany & Co. Diamond Stud Earrings

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$900
14K Yellow Gold & Pearl Nec... image

17: 14K Yellow Gold & Pearl Necklace

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
14K Yellow Gold & Diamond E... image

18: 14K Yellow Gold & Diamond Earrings

Estimate: $400 - $600
Sold:$350
18K White Gold, Blue Topaz ... image

19: 18K White Gold, Blue Topaz & Diamond Ring

Estimate: $200 - $400
Sold:$300