Auction Closed
  • liveDecember 10, 2020 11:00 AM EST
  • Pittsfield, MA, US

Jewelry, Coins & Fine Art | Online

by Fontaine's Auction Gallery

250 lots

Five Pairs Yellow Gold Earr... image

61: Five Pairs Yellow Gold Earrings

Estimate: $300 - $400
Sold:$300
Five 10K Gold Necklaces image

62: Five 10K Gold Necklaces

Estimate: $400 - $600
Sold:$225
Lucien Piccard 14K Gold Watch image

64: Lucien Piccard 14K Gold Watch

Estimate: $300 - $500
Sold:$300
14K Yellow Gold & Diamond B... image

65: 14K Yellow Gold & Diamond Baume & Marcier Watch

Estimate: $2,000 - $2,500
Sold:$1,300
L'aiglon Brevete Guilloche ... image

66: L'aiglon Brevete Guilloche Atomiser

Estimate: $200 - $300
Passed
14K White Gold & Diamond Pe... image

67: 14K White Gold & Diamond Pendant

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
Five 10K Yellow Gold & Gems... image

69: Five 10K Yellow Gold & Gemstone Bracelets

Estimate: $200 - $300
Sold:$600
Eight Gold & Gemstone Rings image

70: Eight Gold & Gemstone Rings

Estimate: $400 - $600
Sold:$250
14K White Gold, Diamond & S... image

71: 14K White Gold, Diamond & Sapphire Ring

Estimate: $500 - $750
Sold:$400
Six 10K Gold & Gemstone Bra... image

72: Six 10K Gold & Gemstone Bracelets

Estimate: $400 - $600
Sold:$500
Four 10K Yellow Gold Rings image

73: Four 10K Yellow Gold Rings

Estimate: $200 - $300
Sold:$250
Five Yellow Gold & Gemstone... image

74: Five Yellow Gold & Gemstone Bracelets

Estimate: $400 - $600
Sold:$550
10K Yellow Gold & Gemstone ... image

75: 10K Yellow Gold & Gemstone Bracelet

Estimate: $100 - $200
Sold:$300
Four 10K Yellow Gold & Gems... image

76: Four 10K Yellow Gold & Gemstone Bracelets

Estimate: $200 - $300
Sold:$400
Five Gold & Gemstone Rings image

77: Five Gold & Gemstone Rings

Estimate: $400 - $600
Sold:$700
Four Gold & Gemstone Neckla... image

78: Four Gold & Gemstone Necklace Pendants

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
Three 10K Yellow Gold Brace... image

79: Three 10K Yellow Gold Bracelets

Estimate: $400 - $600
Sold:$250
14K Yellow Gold Bracelet image

80: 14K Yellow Gold Bracelet

Estimate: $400 - $600
Sold:$300