Auction Closed
  • liveDecember 10, 2020 11:00 AM EST
  • Pittsfield, MA, US

Jewelry, Coins & Fine Art | Online

by Fontaine's Auction Gallery

250 lots

Jules Jurgensen 14K Gold Me... image

81: Jules Jurgensen 14K Gold Men's Wrist Watch

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,200
Five Pairs of Earrings image

82: Five Pairs of Earrings

Estimate: $100 - $200
Sold:$350
Four 10K Yellow Gold Bracelets image

83: Four 10K Yellow Gold Bracelets

Estimate: $200 - $300
Sold:$225
Angel Coral Necklace image

86: Angel Coral Necklace

Estimate: $400 - $600
Sold:$225
Piaget 18K Gold Wrist Watch image

90: Piaget 18K Gold Wrist Watch

Estimate: $600 - $800
Sold:$700
Franck Muller Crazy Color D... image

91: Franck Muller Crazy Color Dreams Watch

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$4,500
Howard Behrens (American, 1... image

92: Howard Behrens (American, 1933-2014)

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
Angele Kehgan (Early 20th C... image

93: Angele Kehgan (Early 20th Century)

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
Marc Chagall (French, 1887-... image

94: Marc Chagall (French, 1887-1985)

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
Itzchak Tarkay (Israeli, 19... image

95: Itzchak Tarkay (Israeli, 1935-2012)

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
Marc Chagall (French, 1887-... image

97: Marc Chagall (French, 1887-1985)

Estimate: $300 - $500
Passed
Leonetto Cappiello (French,... image

98: Leonetto Cappiello (French, 1875-1942)

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,100
Peter Miller (American, 191... image

99: Peter Miller (American, 1913-1996)

Estimate: $500 - $750
Passed