Auction Closed
  • liveDecember 10, 2020 11:00 AM EST
  • Pittsfield, MA, US

Jewelry, Coins & Fine Art | Online

by Fontaine's Auction Gallery

250 lots

Erté (Romain de Tirtoff) image

161: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $250 - $350
Sold:$125
Erté (Romain de Tirtoff) image

162: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $300 - $500
Sold:$500
Erté (Romain de Tirtoff) image

163: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $300 - $500
Sold:$250
Erté (Romain de Tirtoff) image

164: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$600
Erté (Romain de Tirtoff) image

165: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $400 - $600
Sold:$1,700
Lu Hong (Chinese, B. 1952) image

166: Lu Hong (Chinese, B. 1952)

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
Yuen Yu (Chinese, 20th Cent... image

168: Yuen Yu (Chinese, 20th Century)

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
Erté (Romain de Tirtoff) image

169: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $400 - $600
Sold:$450
Erté (Romain de Tirtoff) image

172: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $400 - $600
Sold:$350
Erté (Romain de Tirtoff) image

173: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $600 - $800
Sold:$600
Erté (Romain de Tirtoff) image

174: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $300 - $500
Sold:$350
Portrait of a Woman (20th C... image

175: Portrait of a Woman (20th Century)

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
Yaacov Agam (Israeli, b. 1928) image

180: Yaacov Agam (Israeli, b. 1928)

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,100