Auction Closed
  • liveDecember 10, 2020 11:00 AM EST
  • Pittsfield, MA, US

Jewelry, Coins & Fine Art | Online

by Fontaine's Auction Gallery

250 lots

Erté (Romain de Tirtoff) image

181: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $300 - $500
Sold:$400
Erté (Romain de Tirtoff) image

182: Erté (Romain de Tirtoff)

Estimate: $400 - $600
Sold:$350
210 Roosevelt Dimes image

183: 210 Roosevelt Dimes

Estimate: $400 - $600
Sold:$400
50 Commemorative Silver Hal... image

184: 50 Commemorative Silver Half Dollars

Estimate: $12,000 - $15,000
Sold:$8,000
Lot of American Silver Coins image

185: Lot of American Silver Coins

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$1,500
5 CC Silver Dollars image

186: 5 CC Silver Dollars

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$700
Lot of Paper Money image

187: Lot of Paper Money

Estimate: $600 - $800
Sold:$950
Lot of 149 Silver Half Dollars image

188: Lot of 149 Silver Half Dollars

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,100
20 Liberty Silver Dollars image

189: 20 Liberty Silver Dollars

Estimate: $400 - $600
Sold:$500
74 Barber Half Dollars image

190: 74 Barber Half Dollars

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$3,250
31 Standing Liberty Quarters image

191: 31 Standing Liberty Quarters

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$1,900
78 Mercury Dimes image

192: 78 Mercury Dimes

Estimate: $300 - $500
Sold:$700
65 Walking Liberty Half Dol... image

193: 65 Walking Liberty Half Dollars

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,600
43 Silver Peace Dollars image

194: 43 Silver Peace Dollars

Estimate: $2,000 - $2,500
Sold:$1,200
83 Washington Quarters image

195: 83 Washington Quarters

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$2,000
109 Kennedy Half Dollars image

196: 109 Kennedy Half Dollars

Estimate: $500 - $750
Sold:$650
159 Morgan Silver Dollars image

197: 159 Morgan Silver Dollars

Estimate: $25,000 - $35,000
Sold:$20,000
74 Barber Quarters image

198: 74 Barber Quarters

Estimate: $1,200 - $1,500
Sold:$1,300
96 Seated Liberty Halves image

199: 96 Seated Liberty Halves

Estimate: $20,000 - $25,000
Sold:$20,000