Auction Closed
  • liveDecember 10, 2020 11:00 AM EST
  • Pittsfield, MA, US

Jewelry, Coins & Fine Art | Online

by Fontaine's Auction Gallery

250 lots

Martin Eichinger (American,... image

221: Martin Eichinger (American, b. 1949)

Estimate: $600 - $800
Sold:$900
Martin Eichinger (American,... image

222: Martin Eichinger (American, b. 1949)

Estimate: $300 - $500
Sold:$300
Martin Eichinger (American,... image

223: Martin Eichinger (American, b. 1949)

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$700
Martin Eichinger (American,... image

224: Martin Eichinger (American, b. 1949)

Estimate: $500 - $750
Sold:$250
Martin Eichinger (American,... image

225: Martin Eichinger (American, b. 1949)

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$900
Anne McGrory (American, 20t... image

226: Anne McGrory (American, 20th Century)

Estimate: $150 - $250
Sold:$75
Francis Barnum (American, 2... image

227: Francis Barnum (American, 20th Century)

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
Michael Boyett (American, 1... image

228: Michael Boyett (American, 1943-2015)

Estimate: $400 - $600
Sold:$400
Joe Slockbower (American, 2... image

229: Joe Slockbower (American, 20th Century)

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
Michael Boyett (American, 1... image

230: Michael Boyett (American, 1943-2015)

Estimate: $600 - $800
Sold:$400
Ronadró (20th/21st Century) image

231: Ronadró (20th/21st Century)

Estimate: $600 - $800
Passed
Four Swarovski Crystal Figu... image

232: Four Swarovski Crystal Figurines

Estimate: $500 - $750
Sold:$400
11 Swarovski Crystal Items image

233: 11 Swarovski Crystal Items

Estimate: $700 - $900
Sold:$350
12 Swarovski Crystal Items image

234: 12 Swarovski Crystal Items

Estimate: $600 - $800
Passed
Five Swarovski Crystal Pant... image

235: Five Swarovski Crystal Panther Figurines

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$4,750
Seven Swarovski Crystal Fig... image

236: Seven Swarovski Crystal Figurines

Estimate: $600 - $800
Sold:$350
Swarovski Crystal Bull & Be... image

237: Swarovski Crystal Bull & Bear Figurines

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$800
Swarovski Crystal Dolphins ... image

238: Swarovski Crystal Dolphins Figurine

Estimate: $100 - $150
Sold:$300
Swarovski Crystal Walrus Fi... image

239: Swarovski Crystal Walrus Figurine

Estimate: $150 - $250
Sold:$250
Five Swarovski Crystal Figu... image

240: Five Swarovski Crystal Figurines

Estimate: $300 - $500
Sold:$300