Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

LEHMANN TIN WINDUP NA-NU ZE... image

525: LEHMANN TIN WINDUP NA-NU ZEBRA CART

Estimate: $200 - $400
Sold:$175
LEHMANN TIN WINDUP NA-OB DO... image

526: LEHMANN TIN WINDUP NA-OB DONKEY CART

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
LEHMANN TIN WINDUP THE BALK... image

527: LEHMANN TIN WINDUP THE BALKY MULE w/ BOX

Estimate: $300 - $500
Sold:$275
LEHMANN TIN WINDUP PAAK PAA... image

528: LEHMANN TIN WINDUP PAAK PAAK w/ BOX

Estimate: $400 - $600
Sold:$850
LEHMANN TIN WINDUP ZIG ZAG image

530: LEHMANN TIN WINDUP ZIG ZAG

Estimate: $400 - $600
Sold:$600
LEHMANN TIN WINDUP ADAM POR... image

534: LEHMANN TIN WINDUP ADAM PORTER w/ TRUNK

Estimate: $600 - $800
Sold:$900
LEHMANN WINDUP CAPTAIN OF K... image

536: LEHMANN WINDUP CAPTAIN OF KOPENICK

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$800
LEHMANN WINDUP HEAVY SWELL image

537: LEHMANN WINDUP HEAVY SWELL

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$800
LEHMANN TIN FLYWHEEL WALKIN... image

538: LEHMANN TIN FLYWHEEL WALKING DOWN BROADWAY

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$875
LEHMANN TIN WINDUP SWING DOLL image

539: LEHMANN TIN WINDUP SWING DOLL

Estimate: $1,000 - $2,000
Passed
LEHMANN BALANCING ROPE WALK... image

540: LEHMANN BALANCING ROPE WALKING MISS BLONDIN

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$850
LEHMANN TIN WINDUP SNIK & S... image

541: LEHMANN TIN WINDUP SNIK & SNAK MAN WALKING DOGS

Estimate: $4,000 - $5,000
Sold:$2,800
LEHMANN TIN WINDUP SKIROLF ... image

542: LEHMANN TIN WINDUP SKIROLF MAN ON SKIES

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,400
LEHMANN WINDUP AJAX ACROBAT... image

543: LEHMANN WINDUP AJAX ACROBATIC WARRIOR

Estimate: $600 - $800
Sold:$475
LEHMANN COCO CLIMBING NATIVE image

543A: LEHMANN COCO CLIMBING NATIVE

Estimate: $600 - $800
Sold:$300