Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

LEHMANN TIN WINDUP LI-LA HA... image

506: LEHMANN TIN WINDUP LI-LA HANDSOME CAB

Estimate: $400 - $600
Sold:$300
LEHMANN TIN WINDUP AM POL image

507: LEHMANN TIN WINDUP AM POL

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,650
LEHMANN TIN GYRO VINETA MON... image

508: LEHMANN TIN GYRO VINETA MONORAIL w/ BOX

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$750
LEHMANN TIN WINDUP TAP TAP ... image

509: LEHMANN TIN WINDUP TAP TAP w/ BOX

Estimate: $600 - $800
Sold:$500
LEHMANN TIN FLYWHEEL EXPRESS image

510: LEHMANN TIN FLYWHEEL EXPRESS

Estimate: $200 - $400
Sold:$275
LEHMANN TIN WINDUP AUTIN image

511: LEHMANN TIN WINDUP AUTIN

Estimate: $200 - $400
Passed
LEHMANN TIN WINDUP NU NU CH... image

512: LEHMANN TIN WINDUP NU NU CHINAMAN

Estimate: $300 - $500
Sold:$350
LEHMANN FLYWHEEL KADI CHINE... image

513: LEHMANN FLYWHEEL KADI CHINESE TEA CART

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$825
LEHMANN TIN WINDUP MANDARIN... image

514: LEHMANN TIN WINDUP MANDARIN COOLIES

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,750
LEHMANN TIN WINDUP MASUYAMA... image

515: LEHMANN TIN WINDUP MASUYAMA COOLIE CART

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,750
LEHMANN TIN FLYWHEEL MIKADO... image

516: LEHMANN TIN FLYWHEEL MIKADO FAMILY

Estimate: $400 - $600
Sold:$325
LEHMANN FLYWHEEL GOING TO T... image

517: LEHMANN FLYWHEEL GOING TO THE FAIR

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$500
LEHMANN TIN FLYWHEEL AFRICA... image

520: LEHMANN TIN FLYWHEEL AFRICA OSTRICH CART

Estimate: $300 - $500
Sold:$500
LEHMANN TIN WINDUP ZULU OST... image

522: LEHMANN TIN WINDUP ZULU OSTRICH CART

Estimate: $400 - $600
Sold:$325
LEHMANN TIN WINDUP DARE DEV... image

523: LEHMANN TIN WINDUP DARE DEVIL ZEBRA CART

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
LEHMANN TIN WINDUP ZIKRA ZE... image

524: LEHMANN TIN WINDUP ZIKRA ZEBRA CART

Estimate: $200 - $400
Sold:$225