Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

LEHMANN TIN WINDUP EHE DELI... image

488: LEHMANN TIN WINDUP EHE DELIVERY TRUCK

Estimate: $200 - $400
Sold:$350
LEHMANN TIN FLY WHEEL BUSTE... image

490: LEHMANN TIN FLY WHEEL BUSTER BROWN CAR

Estimate: $400 - $600
Sold:$600
LEHMANN TIN WINDUP ALSO CAR image

491: LEHMANN TIN WINDUP ALSO CAR

Estimate: $300 - $500
Sold:$250
LEHMANN TIN FLY WHEEL LO LO... image

492: LEHMANN TIN FLY WHEEL LO LO CAR

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
LEHMANN TIN WINDUP OHO CAR image

493: LEHMANN TIN WINDUP OHO CAR

Estimate: $200 - $400
Sold:$250
LEHMANN DOUBLE GARAGE & 2 CARS image

494: LEHMANN DOUBLE GARAGE & 2 CARS

Estimate: $300 - $500
Sold:$675
LEHMANN GARAGE & LIMOUSINE image

495: LEHMANN GARAGE & LIMOUSINE

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
LEHMANN TIN WINDUP NAUGHTY BOY image

496: LEHMANN TIN WINDUP NAUGHTY BOY

Estimate: $300 - $500
Sold:$725
LEHMANN TIN WINUP MOTOR CAR image

497: LEHMANN TIN WINUP MOTOR CAR

Estimate: $200 - $400
Sold:$175
LEHMANN TIN WINDUP MARS RAD... image

498: LEHMANN TIN WINDUP MARS RAD CYCLE

Estimate: $400 - $600
Sold:$325
LEHMANN TIN WINDUP ANXIOUS ... image

499: LEHMANN TIN WINDUP ANXIOUS BRIDE

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$650
LEHMANN TIN WINDUP NANNI image

499A: LEHMANN TIN WINDUP NANNI

Estimate: $600 - $800
Sold:$900
LEHMANN TIN JACK TAR THE LI... image

499B: LEHMANN TIN JACK TAR THE LITTLE PATRIOT

Estimate: $400 - $1,000
Sold:$425
LEHMANN TIN WINDUP BAKER AN... image

500: LEHMANN TIN WINDUP BAKER AND SWEEP

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$825
LEHMANN TIN WINDUP PETER image

501: LEHMANN TIN WINDUP PETER

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$400
LEHMANN NEW CENTURY CYCLE "... image

503: LEHMANN NEW CENTURY CYCLE "FLAG LOGO"

Estimate: $300 - $500
Sold:$200