Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

LEHMANN WINDUP WALTZING DOLL image

544: LEHMANN WINDUP WALTZING DOLL

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$800
LEHMANN TIN WINDUP TYRAS WA... image

547: LEHMANN TIN WINDUP TYRAS WALKING DOG

Estimate: $400 - $600
Sold:$225
LEHMANN TIN WINDUP NINA CAT... image

548: LEHMANN TIN WINDUP NINA CAT CHASES MOUSE

Estimate: $600 - $800
Sold:$525
LEHMANN TIN WINDUP CROCODILE image

549: LEHMANN TIN WINDUP CROCODILE

Estimate: $400 - $600
Sold:$300
LEHMANN TIN WINDUP BEETLE w... image

550: LEHMANN TIN WINDUP BEETLE w/ BOX

Estimate: $300 - $500
Sold:$600
LEHMANN MECHANICAL FLYING B... image

552: LEHMANN MECHANICAL FLYING BIRD w/ BOX

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$1,850
LEHMANN TIN FRICTION PILOTT... image

553: LEHMANN TIN FRICTION PILOTTO PLANE

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,300
LEHMANN WINDUP IKARUS AIRPLANE image

554: LEHMANN WINDUP IKARUS AIRPLANE

Estimate: $500 - $800
Sold:$700
LEHMANN MAR HOT AIR BALLOON image

555: LEHMANN MAR HOT AIR BALLOON

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$2,800
LEHMANN TIN WINDUP LOS ANGE... image

556: LEHMANN TIN WINDUP LOS ANGELES DIRIGIBLE

Estimate: $300 - $500
Sold:$300
LEHMANN TIN WINDUP EPL II D... image

557: LEHMANN TIN WINDUP EPL II DIRIGIBLE

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
LEHMANN TIN WINDUP SHENANDO... image

558: LEHMANN TIN WINDUP SHENANDOAH DIRIGIBLE

Estimate: $200 - $400
Sold:$175
LEHMANN TIN WINDUP EPL I DI... image

559: LEHMANN TIN WINDUP EPL I DIRIGIBLE

Estimate: $200 - $300
Sold:$125
LEHMANN TIN WINDUP ST VINCE... image

560: LEHMANN TIN WINDUP ST VINCENT BATTLESHIP

Estimate: $300 - $500
Sold:$150
LEHMANN TIN WINDUP TAKU BAT... image

561: LEHMANN TIN WINDUP TAKU BATTLESHIP

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
LEHMANN TIN WINDUP MARS TAN... image

562: LEHMANN TIN WINDUP MARS TANK 'CAMO"

Estimate: $200 - $400
Sold:$600
LEHMANN TIN WINDUP MARS TAN... image

563: LEHMANN TIN WINDUP MARS TANK 'GRAY"

Estimate: $200 - $400
Sold:$525