Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

2- LEHMANN EM GE MACHINE GUNS image

564: 2- LEHMANN EM GE MACHINE GUNS

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
LEHMANN HEINKEL-BLITZ AIRPL... image

567: LEHMANN HEINKEL-BLITZ AIRPLANE w/ BOX

Estimate: $300 - $500
Sold:$425
LEHMANN SPIRAL SAILOR image

568: LEHMANN SPIRAL SAILOR

Estimate: $100 - $200
Sold:$225
2- LEHMANN SPIRAL PLAYING MICE image

569: 2- LEHMANN SPIRAL PLAYING MICE

Estimate: $100 - $200
Sold:$150
LEHMANN TAM TAM TOP w/ BOX image

570: LEHMANN TAM TAM TOP w/ BOX

Estimate: $300 - $500
Sold:$525
LEHMANN BIBI WAGON image

571: LEHMANN BIBI WAGON

Estimate: $100 - $200
Passed
LEHMANN X-RAY TOY image

572: LEHMANN X-RAY TOY

Estimate: $1,000 - $1,200
Sold:$500
2- LEHMANN ORBIS TOPS image

573: 2- LEHMANN ORBIS TOPS

Estimate: $200 - $300
Sold:$225
3- LEHMANN TOPS image

574: 3- LEHMANN TOPS

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
5- LEHMANN TOYS image

575: 5- LEHMANN TOYS

Estimate: $200 - $400
Sold:$175
LEHMANN GNOM GARAGE & 2 AIR... image

576: LEHMANN GNOM GARAGE & 2 AIRFLOW CARS

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
2- LEHMANN GNOM SHELL TRUCKS image

578: 2- LEHMANN GNOM SHELL TRUCKS

Estimate: $200 - $300
Sold:$175
2- LEHMANN GNOM BENZOL VERB... image

579: 2- LEHMANN GNOM BENZOL VERBAND TRUCKS

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
2- LEHMANN GNOM TRUCKS image

580: 2- LEHMANN GNOM TRUCKS

Estimate: $200 - $300
Sold:$175
3- LEHMANN GNOM RACE CARS image

581: 3- LEHMANN GNOM RACE CARS

Estimate: $200 - $300
Sold:$125
LEHMANN WINDUP DANCING SAIL... image

582: LEHMANN WINDUP DANCING SAILOR "COLUMBIA"

Estimate: $200 - $400
Sold:$175