Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

LEHMANN TIN WINDUP ADAM POR... image

584: LEHMANN TIN WINDUP ADAM PORTER w/ TRUNK

Estimate: $600 - $800
Sold:$400
LEHMANN TIN WINDUP ZIKRA ZE... image

585: LEHMANN TIN WINDUP ZIKRA ZEBRA CART

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
LEHMANN GRAVITY TOY CLIMBIN... image

586: LEHMANN GRAVITY TOY CLIMBING MILLER

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
LEHMANN NEW CENTURY CYCLE "... image

587: LEHMANN NEW CENTURY CYCLE "FLAG LOGO"

Estimate: $300 - $500
Sold:$175
LEHMANN TIN WINDUP AHA ELEC... image

588: LEHMANN TIN WINDUP AHA ELECTRIC CAR

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
LEHMANN TIN WINDUP MASUYAMA... image

589: LEHMANN TIN WINDUP MASUYAMA COOLIE CART

Estimate: $600 - $800
Sold:$325
LEHMANN TIN FLYWHEEL MIKADO... image

590: LEHMANN TIN FLYWHEEL MIKADO FAMILY

Estimate: $400 - $600
Sold:$400
LEHMANN TIN WINDUP BALKY MULE image

591: LEHMANN TIN WINDUP BALKY MULE

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
LEHMANN WINDUP DANCING SAIL... image

592: LEHMANN WINDUP DANCING SAILOR "COLUMBIA"

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
LEHMANN MECHANICAL FLYING BIRD image

593: LEHMANN MECHANICAL FLYING BIRD

Estimate: $400 - $600
Sold:$300
LEHMANN TIN GYRO VINETA MON... image

594: LEHMANN TIN GYRO VINETA MONORAIL

Estimate: $600 - $800
Sold:$300
LEHAMNN TIN WINDUP PANNE TO... image

595: LEHAMNN TIN WINDUP PANNE TOURING CAR

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
LEHMANN TIN WNDUP GALA LIMO... image

596: LEHMANN TIN WNDUP GALA LIMOUSIE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$500
LEHMANN DOUBLE GARAGE & 2 CARS image

597: LEHMANN DOUBLE GARAGE & 2 CARS

Estimate: $200 - $400
Sold:$275
2- LEHMANN SINGLE CAR GARGAES image

598: 2- LEHMANN SINGLE CAR GARGAES

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
LEMANN TIN WINDUP GALOP image

599: LEMANN TIN WINDUP GALOP

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
3- LEHMANN HEINKEL AIRPLANES image

600: 3- LEHMANN HEINKEL AIRPLANES

Estimate: $300 - $500
Sold:$425
4- LEHMANN PRIMUS AIRPLANES... image

601: 4- LEHMANN PRIMUS AIRPLANES w/ BOX

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
5- LEHMANN PRIMUS AIRPLANES... image

602: 5- LEHMANN PRIMUS AIRPLANES w/ BOX

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
2- LEHMANN TIN WINDUP SUSI ... image

603: 2- LEHMANN TIN WINDUP SUSI TURTLES

Estimate: $200 - $300
Sold:$125