Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

LEHMANN MINSTREL MAN SQUEEZ... image

604: LEHMANN MINSTREL MAN SQUEEZE TOY

Estimate: $200 - $300
Sold:$200
2- LEHMANN GNOM CARS image

605: 2- LEHMANN GNOM CARS

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
DISTLER TIN CLOCKWORK DELUX... image

606: DISTLER TIN CLOCKWORK DELUXE LIMOUSINE

Estimate: $600 - $800
Sold:$675
HESSMOBILE TIN WINDUP RACE CAR image

607: HESSMOBILE TIN WINDUP RACE CAR

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
SCHUCO WINDUP COMBINATO 4003 image

609: SCHUCO WINDUP COMBINATO 4003

Estimate: $100 - $200
Sold:$125
SCHUCO WINDUP SONNY 2005 MO... image

610: SCHUCO WINDUP SONNY 2005 MOUSE CAR

Estimate: $100 - $200
Sold:$90
SCHUCO WINDUP MOUSE WITH BABY image

611: SCHUCO WINDUP MOUSE WITH BABY

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
BING CLOCKWORK MONKEY ON TRIKE image

612: BING CLOCKWORK MONKEY ON TRIKE

Estimate: $200 - $400
Sold:$150