Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

BUCKYE TRUCKS AUTO TRANSPORT image

427: BUCKYE TRUCKS AUTO TRANSPORT

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
DIECAST STANLEY HOME PRODUC... image

428: DIECAST STANLEY HOME PRODUCTS SEMI TRUCK

Estimate: $200 - $400
Sold:$300
TONKA FARMS STAKE BED TRUCK image

429: TONKA FARMS STAKE BED TRUCK

Estimate: $200 - $400
Sold:$275
TONKA FARMS STAKE BED TRUCK image

430: TONKA FARMS STAKE BED TRUCK

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
TONKA GREEN GIANT STAKE BED... image

431: TONKA GREEN GIANT STAKE BED TRUCK

Estimate: $200 - $400
Sold:$300
TONKA ALLIED VAN LINE MOVIN... image

432: TONKA ALLIED VAN LINE MOVING TRUCK

Estimate: $200 - $400
Sold:$275
TONKA TANKER TRUCK image

433: TONKA TANKER TRUCK

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
IDEAL ROCKET LAUNCHING TRUC... image

434: IDEAL ROCKET LAUNCHING TRUCK w/ BOX

Estimate: $100 - $200
Sold:$60
MIDGETOY SET w/ BOX image

435: MIDGETOY SET w/ BOX

Estimate: $100 - $200
Sold:$70
IDEAL PRECISION MINIATURES ... image

436: IDEAL PRECISION MINIATURES STORE DISPLAY

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
TURNER PRESSED STEEL AIRPLANE image

437: TURNER PRESSED STEEL AIRPLANE

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
ARGENTINA TIN DELIVERY SCOOTER image

438: ARGENTINA TIN DELIVERY SCOOTER

Estimate: $100 - $200
Sold:$125
TRI-ANG GYRO CYCLE w/ BOX image

439: TRI-ANG GYRO CYCLE w/ BOX

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
US ZONE GERMANY TIN WINDUP ... image

443: US ZONE GERMANY TIN WINDUP MOTORCYLE

Estimate: $200 - $300
Sold:$125
ARNOLD TIN WINDUP CIVILIAN ... image

445: ARNOLD TIN WINDUP CIVILIAN MOTORCYCLE

Estimate: $300 - $500
Sold:$325