Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

KENTON CAST IRON APLHONSE N... image

407: KENTON CAST IRON APLHONSE NODDER

Estimate: $200 - $300
Sold:$175
J&E STEVENS TAMMANY MECHANI... image

410: J&E STEVENS TAMMANY MECHANICAL BANK

Estimate: $200 - $300
Sold:$150
2- ORIGINAL BLACK BANKS image

411: 2- ORIGINAL BLACK BANKS

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
4- CAST IRON STILL BANKS image

412: 4- CAST IRON STILL BANKS

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
UNIQUE ART TIN WINDUP CIRCU... image

413: UNIQUE ART TIN WINDUP CIRCUS TRAIN

Estimate: $200 - $400
Sold:$450
DIECAST FORD & CASE TRACTORS image

414: DIECAST FORD & CASE TRACTORS

Estimate: $200 - $300
Sold:$150
CANADA TIN WINDUP LANDSPEED... image

416: CANADA TIN WINDUP LANDSPEED RACER

Estimate: $100 - $200
Sold:$150
KINGSBURY WINDUP DIVCO MILK... image

417: KINGSBURY WINDUP DIVCO MILK TRUCK

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
KINGSBURY WINDUP AIRFLOW image

418: KINGSBURY WINDUP AIRFLOW

Estimate: $200 - $400
Sold:$175
KINGSBURY WINDUP DESOTO w/ ... image

419: KINGSBURY WINDUP DESOTO w/ SUNROOF

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
KINGSBURY WINDUP FORD & TRA... image

420: KINGSBURY WINDUP FORD & TRAVEL TRAILER

Estimate: $200 - $400
Sold:$175
HUBLEY CORVETTE SPORTS CAR image

421: HUBLEY CORVETTE SPORTS CAR

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
METALCRAFT PURE OIL TANK TRUCK image

422: METALCRAFT PURE OIL TANK TRUCK

Estimate: $200 - $400
Sold:$425
METALCRAFT HEINZ PICKLE TRUCK image

423: METALCRAFT HEINZ PICKLE TRUCK

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
PRESSED STEEL KELLOGGS EXPR... image

424: PRESSED STEEL KELLOGGS EXPRES TRUCK

Estimate: $100 - $200
Sold:$275
MARX HOME DAIRY TRUCK image

425: MARX HOME DAIRY TRUCK

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
BUCKEYE TRUCKS MACHINERY HA... image

426: BUCKEYE TRUCKS MACHINERY HAULER

Estimate: $200 - $300
Sold:$150