Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

PLASTIC HALLOWEEN WITCH MOT... image

389A: PLASTIC HALLOWEEN WITCH MOTORCYCLE

Estimate: $100 - $200
Sold:$2,100
UNIQUE ART TIN WINDUP LINCO... image

390: UNIQUE ART TIN WINDUP LINCOLN TUNNEL

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
MARX TIN SERVICE STATION GA... image

391: MARX TIN SERVICE STATION GAS ISLAND

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
MARX SUNNY SIDE SERVICE STA... image

392: MARX SUNNY SIDE SERVICE STATION

Estimate: $300 - $500
Sold:$300
LOT OF TOYS image

392A: LOT OF TOYS

Estimate: $200 - $300
Sold:$225
BGL MOTORCYCLE ELECTRIC SPE... image

393: BGL MOTORCYCLE ELECTRIC SPEEDWAY w/ BOX

Estimate: $400 - $600
Sold:$250
VINDEX CAST IRON PDQ DELIVE... image

398: VINDEX CAST IRON PDQ DELIVERY MOTORCYCLE

Estimate: $2,000 - $2,500
Sold:$1,300
VINDEX CAST IRON MOTORCYCLE... image

399: VINDEX CAST IRON MOTORCYCLE w/ SIDECAR

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$800
VINDEX CAST IRON MOTORCYCLE... image

400: VINDEX CAST IRON MOTORCYCLE RIDER

Estimate: $400 - $600
Sold:$350
HUBLEY CAST IRON POPEYE PAT... image

402: HUBLEY CAST IRON POPEYE PATROL MOTORCYLE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$700
HUBLEY CAST IRON LINDY FLYER image

403: HUBLEY CAST IRON LINDY FLYER

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
HUBLEY CAST IRON GRASSHOPPER image

405: HUBLEY CAST IRON GRASSHOPPER

Estimate: $300 - $500
Sold:$500
HUBLEY CAST IRON OX DRAWN L... image

406: HUBLEY CAST IRON OX DRAWN LOG WAGON

Estimate: $400 - $600
Passed