Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

CHEIN TIN WINDUP BARNACLE BILL image

356: CHEIN TIN WINDUP BARNACLE BILL

Estimate: $200 - $300
Sold:$125
MARX TIN WINDUP MILTON BERE... image

357: MARX TIN WINDUP MILTON BEREL CAR

Estimate: $200 - $300
Sold:$200
MARX TIN WINDUP BO PLENTY image

358: MARX TIN WINDUP BO PLENTY

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
MARX TIN WINDUP UNCLE WIGGL... image

359: MARX TIN WINDUP UNCLE WIGGLY CAR

Estimate: $300 - $500
Sold:$300
WYANDOTTE TIN WINDUP HUMPHE... image

360: WYANDOTTE TIN WINDUP HUMPHERY MOBILE

Estimate: $200 - $400
Sold:$275
UIQUE ART TIN WINDUP LIL AB... image

360A: UIQUE ART TIN WINDUP LIL ABNER BAND

Estimate: $200 - $400
Sold:$250
MARX PROTOTYPE TIN WINDUP H... image

361: MARX PROTOTYPE TIN WINDUP HAROLD LLOYD

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$2,700
MARX TIN WINDUP ORPHAN ANNI... image

362: MARX TIN WINDUP ORPHAN ANNIE & SANDY

Estimate: $300 - $500
Sold:$225
NIFTY TIN WINDUP TOONERVILL... image

364: NIFTY TIN WINDUP TOONERVILLE TROLLEY

Estimate: $300 - $500
Sold:$200
NIFTY TIN WINDUP MAGGIE & J... image

365: NIFTY TIN WINDUP MAGGIE & JIGGS

Estimate: $300 - $500
Sold:$325
NIFTY TIN WINDUP HI-WAY HEN... image

367: NIFTY TIN WINDUP HI-WAY HENRY AUTO

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$1,250
JAPAN CELLULOID WINDUP HENR... image

368A: JAPAN CELLULOID WINDUP HENRY & BROTHER

Estimate: $200 - $300
Sold:$125
WYANDOTE EASTER RABBIT MOTO... image

370: WYANDOTE EASTER RABBIT MOTORCYCLE

Estimate: $100 - $200
Sold:$125