Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

3- VINTAGE BLACK TOYS image

317: 3- VINTAGE BLACK TOYS

Estimate: $200 - $300
Sold:$250
2- CELLULOID TOYS image

318: 2- CELLULOID TOYS

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
3- JAPAN CELLULOID WINDUP E... image

319: 3- JAPAN CELLULOID WINDUP EASTER TOYS

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
4- JAPAN TOYS image

320: 4- JAPAN TOYS

Estimate: $100 - $200
Sold:$175
4- JAPAN TIN WINDUP TOYS image

321: 4- JAPAN TIN WINDUP TOYS

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
JAPAN TIN GUMBY JEEP w/ FIG... image

322: JAPAN TIN GUMBY JEEP w/ FIGURES

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
MARX WINDUP THOR TRIKE image

323: MARX WINDUP THOR TRIKE

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
MARX WINDUP GREAT GARLOO image

324: MARX WINDUP GREAT GARLOO

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
MARX BATTERY OP GREAT GARLOO image

325: MARX BATTERY OP GREAT GARLOO

Estimate: $200 - $400
Sold:$475
MARX TIN WINDUP JETSON ROSI... image

326: MARX TIN WINDUP JETSON ROSIE THE ROBOT

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
MARX TIN FRICTION HUCKLEBER... image

327: MARX TIN FRICTION HUCKLEBERRY CAR w/ BOX

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
MARX YOGI BEAR & QUICKDRAW ... image

328: MARX YOGI BEAR & QUICKDRAW MCGRAW CARS

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
MARX TIN FRICTION BARNET RU... image

331: MARX TIN FRICTION BARNET RUBBLE'S WRECK

Estimate: $200 - $300
Sold:$400
MARX TIN WINDUP BEDROCK EXP... image

332: MARX TIN WINDUP BEDROCK EXPRESS TRAIN

Estimate: $200 - $300
Sold:$300
MARX FRED & WILMA FLINTSTON... image

333: MARX FRED & WILMA FLINTSTONE TRIKES

Estimate: $200 - $400
Sold:$475
MARX TIN WINDUP BARNEY RUBB... image

334: MARX TIN WINDUP BARNEY RUBBLE HOPPER

Estimate: $100 - $200
Sold:$325
MARX TIN WINDUP DINO THE DI... image

335: MARX TIN WINDUP DINO THE DINOSAUR

Estimate: $200 - $300
Sold:$225