Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

JAPAN BATTERY OP ATOM MOTOR... image

282: JAPAN BATTERY OP ATOM MOTORCYCLE

Estimate: $200 - $400
Sold:$275
JAPAN TIN FRICTION VESPA SC... image

282A: JAPAN TIN FRICTION VESPA SCOOTER

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
JAPAN TIN FRICTION PD PATRO... image

283A: JAPAN TIN FRICTION PD PATROL MOTORCYCLE

Estimate: $100 - $200
Sold:$200
2- VINTAGE TIN CLOWN MOTORY... image

283B: 2- VINTAGE TIN CLOWN MOTORYCLES

Estimate: $200 - $300
Sold:$150
VINTAGE TIN MOTORCYCLE LOT image

283C: VINTAGE TIN MOTORCYCLE LOT

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
MARUSAN TIN FRICTION 1950s ... image

284: MARUSAN TIN FRICTION 1950s STATION WAGON

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
JAPAN TIN FRICTION CHRYSLER... image

285: JAPAN TIN FRICTION CHRYSLER SEDAN

Estimate: $200 - $300
Sold:$250
GAMA TIN FRICTION CADILLAC ... image

286: GAMA TIN FRICTION CADILLAC SEDAN

Estimate: $300 - $500
Sold:$250
JAPAN TIN FRICTION LESABRE image

287: JAPAN TIN FRICTION LESABRE

Estimate: $200 - $400
Sold:$350
JAPAN TIN FRICTION CADILLAC... image

288: JAPAN TIN FRICTION CADILLAC COUPE

Estimate: $200 - $400
Sold:$275
JAPAN TIN FRICTION FORD THU... image

289: JAPAN TIN FRICTION FORD THUNDERBIRD

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
JAPAN TIN FRICTION FORD MUS... image

291: JAPAN TIN FRICTION FORD MUSTANG

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
JAPAN TIN FRICTION MAZDA 3 ... image

292: JAPAN TIN FRICTION MAZDA 3 WHEEL TRUCK

Estimate: $100 - $200
Sold:$200
JAPAN TIN FRICTION BMW ISETTA image

293: JAPAN TIN FRICTION BMW ISETTA

Estimate: $200 - $300
Sold:$175
2- JAPAN TIN FRICTION CARS image

294: 2- JAPAN TIN FRICTION CARS

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
JAPAN TIN FRICTION GASOLINE... image

295: JAPAN TIN FRICTION GASOLINE TRUCK

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
JAPAN TIN FRICTION HOME TOW... image

296: JAPAN TIN FRICTION HOME TOWN LAUNDRY VAN

Estimate: $200 - $300
Sold:$100