Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

JAPAN TIN VESPA STYLE SCOOTER image

262: JAPAN TIN VESPA STYLE SCOOTER

Estimate: $100 - $200
Sold:$175
JAPAN BATTERY OP POLICE MOT... image

263: JAPAN BATTERY OP POLICE MOTORCYCLE

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
JAPAN BATTERY OP POLICE MOT... image

265: JAPAN BATTERY OP POLICE MOTORCYCLE

Estimate: $400 - $600
Sold:$525
JAPAN BATTERY OP WORLD CHAM... image

266: JAPAN BATTERY OP WORLD CHAMPION MOTORCYCLE w/ BOX

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,050
JAPAN TIN FRICTION POLICE C... image

273: JAPAN TIN FRICTION POLICE CAR MOTORCYLE

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,100
I.Y. JAPAN TIN FRICTION CON... image

274: I.Y. JAPAN TIN FRICTION CONDOR MOTORCYCLE

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$650
I.Y. JAPAN TIN FRICTION CON... image

275: I.Y. JAPAN TIN FRICTION CONDOR MOTORCYCLE

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$500
PREWAR JAPAN WINDUP HARLEY ... image

277: PREWAR JAPAN WINDUP HARLEY DAVIDSON MOTORCYLE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$500
PRE-WAR JAPAN CLOCKWORK MOT... image

278: PRE-WAR JAPAN CLOCKWORK MOTORCYCLE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$550
JAPAN TIN FRICTION MEGURO M... image

279: JAPAN TIN FRICTION MEGURO MOTORCYCLE w/ BOX

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$500
JAPAN TIN FRICTION G-MEN MO... image

280: JAPAN TIN FRICTION G-MEN MOTORCYCLE

Estimate: $400 - $600
Sold:$450
JAPAN TIN FRICTION BMW 500 ... image

281: JAPAN TIN FRICTION BMW 500 MOTORCYCLE

Estimate: $200 - $400
Sold:$175