Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

NOMURA BATTERY OP SOLAR-X R... image

209: NOMURA BATTERY OP SOLAR-X ROCKET w/ BOX

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
DAYIA BATTERY OP DOCKING RO... image

211: DAYIA BATTERY OP DOCKING ROCKET w/ BOX

Estimate: $200 - $300
Sold:$125
YOSHIYA TIN WINDUP SPACE WHALE image

212: YOSHIYA TIN WINDUP SPACE WHALE

Estimate: $300 - $500
Sold:$250
DAIYA TIN WINDUP ASTRONAUT image

213: DAIYA TIN WINDUP ASTRONAUT

Estimate: $200 - $300
Sold:$175
YONEZAWA TIN WINDUP ROBBY R... image

214: YONEZAWA TIN WINDUP ROBBY ROBOT

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$400
YONEZAWA TIN WINDUP SPACE S... image

215: YONEZAWA TIN WINDUP SPACE SCOUT

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,100
ALPS BATTERY OP CRAGSTAN GR... image

216: ALPS BATTERY OP CRAGSTAN GREAT ASTRONAUT

Estimate: $600 - $800
Sold:$500
NOMURA BATTERY OP ROSKO AST... image

217: NOMURA BATTERY OP ROSKO ASTRONAUT "BLUE"

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$725
NOMURA BATTERY OP ROSKO AST... image

218: NOMURA BATTERY OP ROSKO ASTRONAUT "RED"

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$725
DAIYA BATTERY OP CRAGSTAN A... image

219: DAIYA BATTERY OP CRAGSTAN ASTRONAUT

Estimate: $600 - $800
Sold:$700
LINEMAR BATTERY OP MR MERCURY image

222: LINEMAR BATTERY OP MR MERCURY

Estimate: $300 - $500
Sold:$375
AMICO BATTERY OP AMSWER GAM... image

223: AMICO BATTERY OP AMSWER GAME ROBOT

Estimate: $200 - $400
Sold:$350
NOMURA BATTERY OP SPACE MAN... image

224: NOMURA BATTERY OP SPACE MAN ROBOT

Estimate: $400 - $600
Sold:$400
LINEMAR BATTERY OP PORTHOLE... image

225: LINEMAR BATTERY OP PORTHOLE SPACEMAN

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$925
MASUDAYA BATTERY OP R-35 RO... image

226: MASUDAYA BATTERY OP R-35 ROBOT w/ BOX

Estimate: $400 - $600
Sold:$450
SHOWA BATTERY OP PISTON ROB... image

228: SHOWA BATTERY OP PISTON ROBOT w/ BOX

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$600