Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

2- YONEYA TIN WINDUP ROBOT ... image

171: 2- YONEYA TIN WINDUP ROBOT WITH SPARK

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
2- MARX TIN WINDUP CHOMPY S... image

172: 2- MARX TIN WINDUP CHOMPY SPACE BEETLES

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
YOSHIYA TIN WINDUP SPARKY R... image

173: YOSHIYA TIN WINDUP SPARKY ROBOT w/ BOX

Estimate: $300 - $500
Sold:$300
3- YONE TIN WINDUP ROCKETS image

174: 3- YONE TIN WINDUP ROCKETS

Estimate: $200 - $300
Sold:$150
HORIKAWA BATTERY OP ATTACKI... image

175: HORIKAWA BATTERY OP ATTACKING MARTIAN

Estimate: $200 - $300
Sold:$175
HORIKAWA BATTERY OP BUSY CA... image

178A: HORIKAWA BATTERY OP BUSY CART ROBOT

Estimate: $200 - $400
Sold:$300
HORIKAWA BATTERY OP BUSY CA... image

178B: HORIKAWA BATTERY OP BUSY CART ROBOT

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
MONT-BLANC BATTERY OP SPACE... image

179: MONT-BLANC BATTERY OP SPACE TANK w/ BOX

Estimate: $400 - $600
Sold:$350
MARX TIN WINDUP BUCK ROGERS... image

183: MARX TIN WINDUP BUCK ROGERS ROCKET SHIP

Estimate: $300 - $500
Sold:$250
MARX TIN WINDUP ROCKET FIGH... image

185: MARX TIN WINDUP ROCKET FIGHTER #5

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
MARX TIN WINDUP GEORGE JETS... image

186: MARX TIN WINDUP GEORGE JETSON HOPPER

Estimate: $100 - $200
Sold:$400
MARX TIN WINDUP ELROY JETSO... image

187: MARX TIN WINDUP ELROY JETSON HOPPER

Estimate: $200 - $300
Sold:$375
MARX TIN WINDUP ASTRO JETSO... image

188: MARX TIN WINDUP ASTRO JETSON HOPPER

Estimate: $200 - $300
Sold:$350