Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

DAYIA TIN WINDUP ASTRO CAPT... image

230: DAYIA TIN WINDUP ASTRO CAPTAIN w/ BOX

Estimate: $300 - $500
Sold:$200
TIN AGE CRAGSTAN MR. ATOMIC... image

231: TIN AGE CRAGSTAN MR. ATOMIC ROBOT w/ BOX

Estimate: $200 - $400
Sold:$400
MTH CRAGSTAN MR. ATOMIC ROB... image

232: MTH CRAGSTAN MR. ATOMIC ROBOT w/ BOX

Estimate: $200 - $400
Sold:$325
MARX BATTERY OP ROBOT & SON... image

234: MARX BATTERY OP ROBOT & SON w/ BOX

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
IDEAL ROBERT THE ROBOT w/ BOX image

235: IDEAL ROBERT THE ROBOT w/ BOX

Estimate: $200 - $300
Sold:$150
MASUDAYA BATTERY OP R-35 ROBOT image

235A: MASUDAYA BATTERY OP R-35 ROBOT

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
TIN AGE ROBBY ROBOT & ASTRO... image

236: TIN AGE ROBBY ROBOT & ASTRO BOY w/ BOXES

Estimate: $200 - $300
Sold:$200
3- VINTAGE SPACE TOYS w/ BOXES image

238: 3- VINTAGE SPACE TOYS w/ BOXES

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
2- IDEAL ZEROIDS ROBOT image

239: 2- IDEAL ZEROIDS ROBOT

Estimate: $100 - $200
Sold:$150
2- PARKER BROS ROMS SPACE K... image

240: 2- PARKER BROS ROMS SPACE KNIGHTS

Estimate: $200 - $300
Sold:$175
3- VINTAGE BATTERY OP SPACE... image

241: 3- VINTAGE BATTERY OP SPACE TOYS

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
2- JAPAN BATTERY OP SPACE TOYS image

242: 2- JAPAN BATTERY OP SPACE TOYS

Estimate: $100 - $200
Sold:$70
5- VINTAGE PLASTIC ROBOT TOYS image

243: 5- VINTAGE PLASTIC ROBOT TOYS

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
VINTAGE SPACE TOYS image

244: VINTAGE SPACE TOYS

Estimate: $100 - $200
Sold:$125
VINTAGE SPACE TOYS image

245: VINTAGE SPACE TOYS

Estimate: $100 - $200
Sold:$80