Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

MARX TIN WINDUP ROSEY JETSO... image

189: MARX TIN WINDUP ROSEY JETSON HOPPER

Estimate: $200 - $400
Sold:$400
WOLVERINE MR SANDMAN ROBOT image

190: WOLVERINE MR SANDMAN ROBOT

Estimate: $600 - $800
Sold:$450
HORIKAWA BATTERY OP MR HUST... image

195: HORIKAWA BATTERY OP MR HUSTLER w/ BOX

Estimate: $400 - $600
Sold:$850
HORIKAWA BATTERY OP PISTON ... image

197: HORIKAWA BATTERY OP PISTON ROBOT

Estimate: $200 - $300
Sold:$175
YONE TIN WINDUP SWINGING BA... image

198: YONE TIN WINDUP SWINGING BABY ROBOT

Estimate: $200 - $300
Sold:$200
NOMURA BATTERY OP SPACE STA... image

202: NOMURA BATTERY OP SPACE STATION PLANET-Y

Estimate: $100 - $200
Sold:$150
NOMURA BATTERY OP MOBILE SP... image

203: NOMURA BATTERY OP MOBILE SPACE TV UNIT

Estimate: $300 - $500
Sold:$275
YONEZAWA BATTERY OP MIGHTY ... image

204: YONEZAWA BATTERY OP MIGHTY EXPLORER

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
MASUYA TIN FRICTION NIKE RO... image

205: MASUYA TIN FRICTION NIKE ROCKET w/ BOX

Estimate: $100 - $200
Sold:$125
AMICO BATTERY OP SNOOPY SPA... image

206: AMICO BATTERY OP SNOOPY SPACE PATROL

Estimate: $100 - $200
Sold:$175
LINEMAR BATTERY OP SATELLIT... image

207: LINEMAR BATTERY OP SATELLITE INTERCEPTER

Estimate: $200 - $300
Sold:$150
TPS BATTERY OP MOON EXPRESS image

208: TPS BATTERY OP MOON EXPRESS

Estimate: $100 - $200
Sold:$100