Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

MASUDAYA BATTERY OP NON STO... image

151: MASUDAYA BATTERY OP NON STOP "LAVENDER" ROBOT

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$4,900
ALPS BATTERY OP ROCKET MAN ... image

152: ALPS BATTERY OP ROCKET MAN ROBOT w/ BOX

Estimate: $6,000 - $8,000
Sold:$5,500
ASAKUSA BATTERY OP THUNDER ... image

153: ASAKUSA BATTERY OP THUNDER ROBOT w/ BOX

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,300
YOSHIA TIN WINDUP V3 ROBBY ... image

154: YOSHIA TIN WINDUP V3 ROBBY SPACE TANK

Estimate: $600 - $800
Sold:$725
NOMURA BATTERY OP ROBOT TRA... image

156: NOMURA BATTERY OP ROBOT TRACTOR w/ BOX

Estimate: $300 - $500
Sold:$200
NOMURA BATTERY OP ATOMIC FI... image

157: NOMURA BATTERY OP ATOMIC FIRE CAR

Estimate: $200 - $300
Sold:$475
AMICO BATTERY OP SPACE SCOO... image

158: AMICO BATTERY OP SPACE SCOOTER w/ BOX

Estimate: $200 - $400
Sold:$250
S&E BATTERY OP X-10 SPACE P... image

159: S&E BATTERY OP X-10 SPACE POM POM TANK

Estimate: $200 - $300
Sold:$275
YOSHIYA BATTERY OP ROBOT BU... image

160: YOSHIYA BATTERY OP ROBOT BULLDOZER

Estimate: $200 - $400
Sold:$450
NOMURA BATTERY OP ROBOT ROA... image

161: NOMURA BATTERY OP ROBOT ROAD ROLLER

Estimate: $200 - $400
Sold:$525
CRAGSTAN BATTERY OP MY ASTR... image

163: CRAGSTAN BATTERY OP MY ASTRONAUT w/ BOX

Estimate: $300 - $500
Sold:$1,050
NOMURA BATTERY OP ROBOTANK-Z image

164: NOMURA BATTERY OP ROBOTANK-Z

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
YONEZAWA BATTERY OP CRAGSTA... image

165: YONEZAWA BATTERY OP CRAGSTAN ROBOT

Estimate: $400 - $600
Sold:$650
YONEZAWA BATTERY OP CRAGSTA... image

166: YONEZAWA BATTERY OP CRAGSTAN MR ROBOT

Estimate: $300 - $500
Sold:$600
MEGO BATTERY OP LUNAR SPACEMAN image

167: MEGO BATTERY OP LUNAR SPACEMAN

Estimate: $100 - $200
Sold:$175
DAIYA TIN WINDUP ASTRO CAPTAIN image

168: DAIYA TIN WINDUP ASTRO CAPTAIN

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
MEGO WINDUP APOLLO 2000 X R... image

169: MEGO WINDUP APOLLO 2000 X ROBOT

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
YOSHIYA TIN WINDUP ATOM ROBOT image

170: YOSHIYA TIN WINDUP ATOM ROBOT

Estimate: $200 - $300
Sold:$100