Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

3- VINTAGE SPACE GUNS image

132: 3- VINTAGE SPACE GUNS

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
2- JAPAN BATTERY OP SPACE G... image

133: 2- JAPAN BATTERY OP SPACE GUNS 8 w/ BOX

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
2- REMCO JUPITER SIGNAL GUN... image

134: 2- REMCO JUPITER SIGNAL GUNS w/ BOX

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
4- VINTAGE SPACE GUNS image

135: 4- VINTAGE SPACE GUNS

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
3- VINTAGE TIN SPACE GUNS image

136: 3- VINTAGE TIN SPACE GUNS

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
4- VINTAGE SPACE GUNS image

136A: 4- VINTAGE SPACE GUNS

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
MASUDAYA BATTERY OP CAPSULE... image

142: MASUDAYA BATTERY OP CAPSULE 7 w/ BOX

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
KANAME BATTERY OPERATED SAT... image

145: KANAME BATTERY OPERATED SATELLITE w/ BOX

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
JUNIOR BATTERY OP SUPER MOO... image

147: JUNIOR BATTERY OP SUPER MOON PATROLER

Estimate: $200 - $300
Sold:$225
NOMURA BATTERY OP SKY PATROL image

148: NOMURA BATTERY OP SKY PATROL

Estimate: $200 - $400
Sold:$550
YONEZAWA BATTERY OP DIRECTI... image

149: YONEZAWA BATTERY OP DIRECTIONAL ROBOT w/ BOX

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$2,400
MASUDAYA BATTERY OP SONIC "... image

150: MASUDAYA BATTERY OP SONIC "TRAIN" ROBOT

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$4,800