Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

YONE WINDUP STROLLING SPACE... image

74: YONE WINDUP STROLLING SPACE STATION

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
2- JAPAN TIN FRICTION SPACE... image

75: 2- JAPAN TIN FRICTION SPACE TANKS

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
LINEMAR BATTERY OP MR MERCURY image

76: LINEMAR BATTERY OP MR MERCURY

Estimate: $300 - $500
Sold:$250
MARX BATTERY OP MR MERCURY image

77: MARX BATTERY OP MR MERCURY

Estimate: $300 - $500
Sold:$200
MARX BATTERY OP COLONEL HAP... image

78: MARX BATTERY OP COLONEL HAP HAZARD

Estimate: $400 - $600
Sold:$500
YONEZAWA BATTERY OP DIRECTI... image

79: YONEZAWA BATTERY OP DIRECTIONAL ROBOT

Estimate: $400 - $600
Sold:$525
BANDAI BATTERY OP COMPUTER ... image

81: BANDAI BATTERY OP COMPUTER ROBOT w/ BOX

Estimate: $300 - $500
Sold:$250
HORIKAWA BATTERY OP SUPER R... image

82: HORIKAWA BATTERY OP SUPER ROBOT

Estimate: $200 - $300
Sold:$175
HORIKAWA BATTERY OP FIGHTIN... image

83: HORIKAWA BATTERY OP FIGHTING ASTRONAUT

Estimate: $200 - $300
Sold:$275
HORIKAWA BATTERY OP FIGHTIN... image

83A: HORIKAWA BATTERY OP FIGHTING ROBOT

Estimate: $200 - $300
Sold:$250
YOSHIYA TIN WINDUP SPACE DOG image

84: YOSHIYA TIN WINDUP SPACE DOG

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
YOSHIYA TIN FRICTION SPACE DOG image

85: YOSHIYA TIN FRICTION SPACE DOG

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
YOSHIYA TIN WINDUP SPACE WHALE image

86: YOSHIYA TIN WINDUP SPACE WHALE

Estimate: $300 - $500
Sold:$200
YONEYA TIN WINDUP FIREMAN R... image

87: YONEYA TIN WINDUP FIREMAN ROBOT

Estimate: $200 - $300
Sold:$150
DAIYA TIN WINDUP MOON DOCTO... image

88: DAIYA TIN WINDUP MOON DOCTOR ROBOT

Estimate: $200 - $300
Sold:$200
NOGUCHI TIN WINDUP SPACE MA... image

89: NOGUCHI TIN WINDUP SPACE MAN w/ BOX

Estimate: $200 - $300
Sold:$200
KAYO TIN WINDUP SPACE TROOPER image

90: KAYO TIN WINDUP SPACE TROOPER

Estimate: $200 - $400
Sold:$175
JAPAN KO TIN WINDUP PLANET ... image

91: JAPAN KO TIN WINDUP PLANET ROBOT w/ BOX

Estimate: $200 - $400
Sold:$250