Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

MARUSAN TIN WINDUP ROBOT BOAT image

18: MARUSAN TIN WINDUP ROBOT BOAT

Estimate: $400 - $600
Sold:$750
IDEAL WINDUP TOMIC ROCKET w... image

20: IDEAL WINDUP TOMIC ROCKET w/ BOX

Estimate: $200 - $300
Passed
JAPAN KO TIN WINDUP PLANET ... image

22: JAPAN KO TIN WINDUP PLANET ROBOT w/ BOX

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
NOMURA BATTERY OP SPACE MAN image

23: NOMURA BATTERY OP SPACE MAN

Estimate: $600 - $800
Sold:$675
HORIKAWA TIN WINDUP GEAR ROBOT image

25: HORIKAWA TIN WINDUP GEAR ROBOT

Estimate: $200 - $400
Sold:$250
NOMURA BATTERY OP ROBOTANK-... image

25A: NOMURA BATTERY OP ROBOTANK-Z w/ BOX

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$575
MARX TIN WINDUP MOON CREATURE image

26: MARX TIN WINDUP MOON CREATURE

Estimate: $100 - $200
Sold:$125
ALPS BATTERY OP TELEVISION ... image

28: ALPS BATTERY OP TELEVISION SPACEMAN

Estimate: $300 - $500
Sold:$375
CRAGSTAN BATTERY OP MR. ROB... image

28A: CRAGSTAN BATTERY OP MR. ROBOT w/ BOX

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$825
HORIKAWA BATTERY OP MACHINE... image

31: HORIKAWA BATTERY OP MACHINE ROBOT

Estimate: $100 - $200
Sold:$175
HORIKAWA BATTERY OP FIGHTIN... image

32: HORIKAWA BATTERY OP FIGHTING SPACEMAN

Estimate: $200 - $300
Sold:$325
HORIKAWA BATTERY OP MARS EX... image

33: HORIKAWA BATTERY OP MARS EXPLORER ROBOT

Estimate: $200 - $300
Sold:$475
NOMURA BATTERY OP RADAR TANK image

34: NOMURA BATTERY OP RADAR TANK

Estimate: $200 - $300
Sold:$225
MASUDAYA BATTERY OP SPACE TANK image

35: MASUDAYA BATTERY OP SPACE TANK

Estimate: $200 - $300
Sold:$200