Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

MASUDAYA BATTERY OP SPACE V... image

36: MASUDAYA BATTERY OP SPACE VEHICLE w/ BOX

Estimate: $300 - $500
Sold:$550
YOSHIYA BATTERY OP ROBBY V-... image

37: YOSHIYA BATTERY OP ROBBY V-2 SPACE TANK

Estimate: $300 - $500
Sold:$300
MASUDAYA BATTERY OP PLANET ... image

38: MASUDAYA BATTERY OP PLANET EXPLORER

Estimate: $100 - $200
Sold:$150
ALPS BATTERY OP X-1 PLANET ... image

39: ALPS BATTERY OP X-1 PLANET EXPLORER

Estimate: $300 - $500
Sold:$325
NOMURA BATTERY OP MOON SPAC... image

40: NOMURA BATTERY OP MOON SPACE SHIP

Estimate: $400 - $600
Sold:$725
YONEZAWA BATTERY OP SPACE E... image

41: YONEZAWA BATTERY OP SPACE EXPLORER ROBOT

Estimate: $400 - $600
Sold:$600
YONEZAWA BATTERY OP SPACE E... image

42: YONEZAWA BATTERY OP SPACE EXPLORER ROBOT

Estimate: $400 - $600
Sold:$500
NOMURA BATTERY OP EARTH MAN image

43: NOMURA BATTERY OP EARTH MAN

Estimate: $300 - $500
Sold:$425
DAYIA BATTERY OP SPACE CONQ... image

44: DAYIA BATTERY OP SPACE CONQUEROR

Estimate: $400 - $600
Sold:$675
DAYIA BATTERY OP SPACE CONQ... image

45: DAYIA BATTERY OP SPACE CONQUEROR

Estimate: $400 - $600
Sold:$600
ALPS BATTERY OP DOOR ROBOT image

46: ALPS BATTERY OP DOOR ROBOT

Estimate: $600 - $800
Sold:$650
LINEMAR BATTERY OP GOLDEN R... image

47: LINEMAR BATTERY OP GOLDEN ROBOT w/ BOX

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,400
SNK BATTERY OP FLASHY JIM R... image

48: SNK BATTERY OP FLASHY JIM ROBOT w/ BOX

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,300
NOMURA BATTERY OP RADAR ROBOT image

48A: NOMURA BATTERY OP RADAR ROBOT

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,000
HORIKAWA BATTERY OP DINO CH... image

49: HORIKAWA BATTERY OP DINO CHANGE ROBOT

Estimate: $200 - $400
Sold:$1,000
YOSHIYA BATTERY OP CHIEF RO... image

50: YOSHIYA BATTERY OP CHIEF ROBOT MAN

Estimate: $600 - $800
Sold:$925
NOMURA BATTERY OP ROBBY SPA... image

51: NOMURA BATTERY OP ROBBY SPACE PATROL

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$650
NOMURA BATTERY OP MOON CAR ... image

52: NOMURA BATTERY OP MOON CAR NO. 3

Estimate: $600 - $800
Sold:$1,200
ASAHI TIN FRICTION SPACE RO... image

53: ASAHI TIN FRICTION SPACE ROBOT PATROL CAR

Estimate: $300 - $500
Sold:$300