Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

YOSHIYA TIN WINDUP HIGH WHE... image

55: YOSHIYA TIN WINDUP HIGH WHEEL ROBOT

Estimate: $200 - $300
Sold:$175
YONEZAWA TIN WINDUP WINKY R... image

56: YONEZAWA TIN WINDUP WINKY ROBOT

Estimate: $400 - $600
Sold:$400
NOMURA TIN WINDUP SPACE COM... image

57: NOMURA TIN WINDUP SPACE COMMANDO

Estimate: $200 - $300
Sold:$225
YONEZAWA TIN WINDUP ATOMIC ... image

59: YONEZAWA TIN WINDUP ATOMIC ROBOT

Estimate: $200 - $400
Sold:$425
NOGUCHI TIN WINDUP W ROBOT image

60: NOGUCHI TIN WINDUP W ROBOT

Estimate: $200 - $300
Sold:$200
LINEMAR BATTERY OP EASEL BA... image

62: LINEMAR BATTERY OP EASEL BACK ROBOT

Estimate: $200 - $400
Sold:$425
LINEMAR TIN WINDUP EASEL BA... image

63: LINEMAR TIN WINDUP EASEL BACK ROBOT w/ BOX

Estimate: $300 - $500
Sold:$2,900
YONEZAWA WINDUP LUNAR ROBOT image

64: YONEZAWA WINDUP LUNAR ROBOT

Estimate: $200 - $400
Sold:$300
KO TIN WINDUP PLANET ROBOT ... image

65: KO TIN WINDUP PLANET ROBOT "GRAY" VERSION

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
YOSHIYA TIN WINDUP MOON EXP... image

66: YOSHIYA TIN WINDUP MOON EXPLORER

Estimate: $200 - $300
Sold:$300
YONEZAWA BATTERY OP MOON DE... image

67: YONEZAWA BATTERY OP MOON DETECTOR

Estimate: $300 - $500
Sold:$450
ICHIKO TIN FRICTION SPACE P... image

71: ICHIKO TIN FRICTION SPACE PATROL CAR

Estimate: $400 - $600
Sold:$375
YONEZAWA TIN FRICTION MAN M... image

73: YONEZAWA TIN FRICTION MAN MADE SATELLITE

Estimate: $100 - $200
Sold:$200