Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

NOMURA BATTERY OP LUNAR BUL... image

94: NOMURA BATTERY OP LUNAR BULLDOZER w/ BOX

Estimate: $200 - $300
Sold:$125
NOMURA B/O INTERPLANETARY S... image

97: NOMURA B/O INTERPLANETARY SPACE FIGHTER w/ BOX

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$4,700
MATSUDAYA TIN FRICTION USAF... image

99: MATSUDAYA TIN FRICTION USAF V-1 ROCKET

Estimate: $200 - $400
Sold:$400
MASUDAYA TIN FRICTION SPACE... image

100: MASUDAYA TIN FRICTION SPACE SHIP X-7

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$9,000
AHI TIN WINDUP DEEP SEA ROBOT image

101: AHI TIN WINDUP DEEP SEA ROBOT

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,100
NOMURA BATTERY OP ZOOMER TH... image

102: NOMURA BATTERY OP ZOOMER THE ROBOT w/ BOX

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$675
NOMURA TIN WINDUP ZOOMER TH... image

104: NOMURA TIN WINDUP ZOOMER THE ROBOT

Estimate: $200 - $400
Sold:$300
YONEYA TIN WINDUP SPACE MAN... image

105: YONEYA TIN WINDUP SPACE MAN ROBOT

Estimate: $200 - $300
Sold:$200
YOSHIYA BATTERY OP PLANET R... image

106: YOSHIYA BATTERY OP PLANET ROBOT w/ BOX

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$725
HORIKAWA BATTERY OP GEAR ROBOT image

108: HORIKAWA BATTERY OP GEAR ROBOT

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
HORIKAWA BATTERY OP MR ZEROX image

109: HORIKAWA BATTERY OP MR ZEROX

Estimate: $100 - $200
Sold:$70
BULLMARK TIN WINDUP MIRRORMAN image

110: BULLMARK TIN WINDUP MIRRORMAN

Estimate: $300 - $500
Sold:$275
TAKRA TIN WINDUP STEEL JEEG image

111: TAKRA TIN WINDUP STEEL JEEG

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
POPY TIN WINDUP IRONMAN KYO... image

112: POPY TIN WINDUP IRONMAN KYODYNE GROUNZEL

Estimate: $200 - $400
Sold:$200