Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

MARX BATTERY OP FRED FLINTS... image

337: MARX BATTERY OP FRED FLINTSTONE ON DINO

Estimate: $300 - $500
Sold:$250
MARX FRED ON DINO & WILMA O... image

338: MARX FRED ON DINO & WILMA ON TRIKE

Estimate: $200 - $300
Sold:$175
MARX TIN WINDUP PLUTO DRUM ... image

339: MARX TIN WINDUP PLUTO DRUM MAJOR

Estimate: $200 - $300
Sold:$200
MARX TIN FRICTION DISNEYLAN... image

340: MARX TIN FRICTION DISNEYLAND JEEP

Estimate: $100 - $200
Sold:$90
LINEMAR TIN WINDUP UNCLE SC... image

341: LINEMAR TIN WINDUP UNCLE SCROOGE

Estimate: $200 - $300
Sold:$150
MARX TIN WINDUP MICKEY MOUS... image

344: MARX TIN WINDUP MICKEY MOUSE EXPRESS

Estimate: $200 - $400
Sold:$275
LINEMAR TIN WINDUP DONALD D... image

345: LINEMAR TIN WINDUP DONALD DUCK & NEPHEW

Estimate: $200 - $300
Sold:$200
2- LINEMAR WINDUP PLUTO TOYS image

346: 2- LINEMAR WINDUP PLUTO TOYS

Estimate: $200 - $300
Sold:$200
LIONEL DONALD DUCK HANDCAR image

351: LIONEL DONALD DUCK HANDCAR

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
4- VINTAGE WALT DISNEY TOYS image

352: 4- VINTAGE WALT DISNEY TOYS

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
11" CHEIN WOOD JOINTED POPEYE image

353: 11" CHEIN WOOD JOINTED POPEYE

Estimate: $200 - $300
Sold:$225
LINEMAR TIN WINDUP POPEYE T... image

354: LINEMAR TIN WINDUP POPEYE TRIKE

Estimate: $200 - $400
Sold:$450