Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

MARX TIN WINDUP CHARLESTON ... image

371: MARX TIN WINDUP CHARLESTON TRIO

Estimate: $300 - $500
Sold:$250
STRAUSS TIN WINDUP HAM AND ... image

372: STRAUSS TIN WINDUP HAM AND SAM BAND

Estimate: $300 - $500
Sold:$325
STRAUSS TIN WINDUP JAZZBO JIM image

373: STRAUSS TIN WINDUP JAZZBO JIM

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
MARX TIN WINDUP CHARLESTON ... image

374: MARX TIN WINDUP CHARLESTON TRIO

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
LINSTROM TIN WINDUP JIGGER image

375: LINSTROM TIN WINDUP JIGGER

Estimate: $200 - $300
Sold:$200
LINDSTROM TIN WINDUP CRYING... image

375A: LINDSTROM TIN WINDUP CRYING BLACK BOY

Estimate: $100 - $200
Sold:$400
STRUSS TIN WINDUP DANDY JIM image

376: STRUSS TIN WINDUP DANDY JIM

Estimate: $300 - $500
Sold:$325
KIDD-EE TOY HAPPY CLOWN DANCER image

377: KIDD-EE TOY HAPPY CLOWN DANCER

Estimate: $200 - $400
Sold:$425
STRAUSS TIN WINDUP HAM AND ... image

377A: STRAUSS TIN WINDUP HAM AND SAM BAND

Estimate: $300 - $500
Sold:$375
MARX TIN WINDUP OLD JALOPY image

378: MARX TIN WINDUP OLD JALOPY

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
MARX TIN WINDUP JUMPIN JEEP image

379: MARX TIN WINDUP JUMPIN JEEP

Estimate: $100 - $200
Sold:$125
MARX TIN WINDUP 4 PROP MILI... image

380: MARX TIN WINDUP 4 PROP MILITARY AIRPLANE

Estimate: $100 - $200
Sold:$175
MARX TIN WINDUP 2 PROP MILI... image

381: MARX TIN WINDUP 2 PROP MILITARY AIRPLANE

Estimate: $100 - $200
Sold:$200
EMPIRE 550 EXPRESS AIRPLANE image

382: EMPIRE 550 EXPRESS AIRPLANE

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
MARX TIN WINDUP ROOKIE COP ... image

383: MARX TIN WINDUP ROOKIE COP MOTORCYCLE

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
MARX TIN WINDUP PD COP MOTO... image

384: MARX TIN WINDUP PD COP MOTORCYCLE

Estimate: $200 - $300
Sold:$125
MARX TIN WINDUP SPEEDBOY DE... image

387: MARX TIN WINDUP SPEEDBOY DELIVERY

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
MARX TIN WINDUP ROOKIE COP ... image

388: MARX TIN WINDUP ROOKIE COP MOTORCYCLE

Estimate: $200 - $300
Sold:$125