Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

ARNOLD TIN WINDUP MAC 700 M... image

447: ARNOLD TIN WINDUP MAC 700 MOTORCYCLE

Estimate: $200 - $400
Sold:$275
TIPP TIN WINDUP MOTORYCLE w... image

449: TIPP TIN WINDUP MOTORYCLE w/ 2 RIDERS

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$500
CKO TIN WINDUP TANDEM MOTOR... image

451: CKO TIN WINDUP TANDEM MOTORCYCLE

Estimate: $200 - $400
Sold:$350
ARNOLD TIN WINDUP CIVILIAN ... image

452: ARNOLD TIN WINDUP CIVILIAN MOTORCYCLE

Estimate: $300 - $500
Sold:$275
PAYA TIN WINDUP CIVILIAN MO... image

454: PAYA TIN WINDUP CIVILIAN MOTORCYCLE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,100
METTOY TIN WINDUP MOTORCYCL... image

455: METTOY TIN WINDUP MOTORCYCLE w/ 2 CLOWNS

Estimate: $600 - $800
Sold:$400
GERMAN WINDUP CANDY BEAR CYCLE image

456: GERMAN WINDUP CANDY BEAR CYCLE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$875
G&K TIN WINDUP CYCLON MOTOR... image

457: G&K TIN WINDUP CYCLON MOTORCYCLE w/ SIDECAR

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$400
G&K TIN WINDUP MOTORCYCLE w... image

458: G&K TIN WINDUP MOTORCYCLE w/ LADY IN SIDECAR

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$750
DISTLER TIN WINDUP MAN ON E... image

459: DISTLER TIN WINDUP MAN ON EARLY MOTORCYCLE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$600
DISTLER TIN WINDUP MAN ON E... image

460: DISTLER TIN WINDUP MAN ON EARLY MOTORCYCLE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$675
GUNTHERMANN TIN WINDUP MAN ... image

461: GUNTHERMANN TIN WINDUP MAN ON EARLY MOTORCYCLE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$650
GUNTHERMANN TIN WINDUP MAN ... image

462: GUNTHERMANN TIN WINDUP MAN ON EARLY MOTORCYCLE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,700
LEHAMNN TIN WINDUP ECHO MOT... image

464: LEHAMNN TIN WINDUP ECHO MOTORCYCLE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,050
LEHMANN TIN WINDUP HALLOH M... image

465: LEHMANN TIN WINDUP HALLOH MOTORCYCLE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$875
LEHMANN TIN WINDUP PILOT MO... image

466: LEHMANN TIN WINDUP PILOT MOTORCYCLE

Estimate: $6,000 - $8,000
Sold:$7,000