Auction Closed
  • liveMay 30, 2026 10:00 AM EDT
  • Willoughby, OH, US

DAVE LEITNER ANTIQUE TOY EXTRAVAGANZA

by Milestone Auctions

649 lots

LEHAMNN TIN WINDUP TUT TUT image

467: LEHAMNN TIN WINDUP TUT TUT

Estimate: $300 - $500
Sold:$375
LEHAMNN TIN WINDUP ITO LIMO... image

468: LEHAMNN TIN WINDUP ITO LIMOUSINE

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
LEHAMNN TIN WINDUP PANNE TO... image

469: LEHAMNN TIN WINDUP PANNE TOURING CAR

Estimate: $200 - $400
Sold:$325
LEHAMNN TIN WINDUP BEROLINA... image

470: LEHAMNN TIN WINDUP BEROLINA CONVERTIBLE

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$525
LEHMANN TIN WINDUP YELLOW T... image

471: LEHMANN TIN WINDUP YELLOW TAXI CAB

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$850
LEHMANN TIN WINDUP TERRA LI... image

473: LEHMANN TIN WINDUP TERRA LIMOUSINE "LATE'

Estimate: $400 - $600
Sold:$1,550
LEHMANN TIN WINDUP BALDUR L... image

474: LEHMANN TIN WINDUP BALDUR LIMOUSINE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,100
LEHMANN TIN WINDUP TITANIA ... image

475: LEHMANN TIN WINDUP TITANIA LIMOUSINE

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$1,550
LEHMANN TIN WNDUP GALA LIMO... image

477: LEHMANN TIN WNDUP GALA LIMOUSIE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,200
LEHMANN TIN WINDUP LUXUS LI... image

478: LEHMANN TIN WINDUP LUXUS LIMOUSINE

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,150
LEHMANN TIN WINDUP LANA SED... image

479: LEHMANN TIN WINDUP LANA SEDAN w/ BOX

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$5,000
LEHMANN TIN WINDUP UHU AMPH... image

480: LEHMANN TIN WINDUP UHU AMPHIBIAN AUTO w/ BOX

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$3,000
LEHAMNN TIN WINDUP AUTOBUS ... image

481: LEHAMNN TIN WINDUP AUTOBUS "BROWN" w/ BOX

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$925
LEHAMNN TIN WINDUP AUTOBUS ... image

482: LEHAMNN TIN WINDUP AUTOBUS "RED"

Estimate: $400 - $600
Sold:$375
LEHMANN TIN WINDUP LU LU DE... image

483: LEHMANN TIN WINDUP LU LU DELIVERY VAN

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$925
LEHMANN TIN WINDUP IHI MEAT... image

484: LEHMANN TIN WINDUP IHI MEAT DELIVERY VAN

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$900
LEHMANN TIN WINDUP AUT LA L... image

485: LEHMANN TIN WINDUP AUT LA LA DELIVERY VAN

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,200
LEHMANN TIN WINDUP AHA ELEC... image

486: LEHMANN TIN WINDUP AHA ELECTRIC CAR w/ BOX

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$1,550