Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Pr. Chinese Tobacco Leaf Pa... image

157: Pr. Chinese Tobacco Leaf Pattern Lamps

Estimate: $100 - $200
Sold:$160
Six Windsor Chairs image

158: Six Windsor Chairs

Estimate: $120 - $200
Passed
Roy Rogers & Dale Evans image

159: Roy Rogers & Dale Evans

Estimate: $200 - $300
Passed
Roy Rogers Memorabilia image

160: Roy Rogers Memorabilia

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
Tramp Art Hinged Jewelry Box image

161: Tramp Art Hinged Jewelry Box

Estimate: $100 - $150
Sold:$60
Arts & Crafts Magazine Stand image

162: Arts & Crafts Magazine Stand

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
Bradley & Hubbard Dante Boo... image

163: Bradley & Hubbard Dante Bookends

Estimate: $50 - $100
Sold:$40
Arts & Crafts Oak Rocker image

164: Arts & Crafts Oak Rocker

Estimate: $400 - $600
Sold:$600
Arts & Crafts Andirons, Bel... image

165: Arts & Crafts Andirons, Bellows, Tools

Estimate: $150 - $300
Sold:$100
West Virginia Quilt, Signed... image

166: West Virginia Quilt, Signed & Dated

Estimate: $2,000 - $3,000
Passed
Pr. Chinese Brass Vases image

167: Pr. Chinese Brass Vases

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
Carved Foo Dogs & Bird Scul... image

168: Carved Foo Dogs & Bird Sculpture

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
20th Century Tall Case Clock image

169: 20th Century Tall Case Clock

Estimate: $150 - $250
Sold:$70
French Rhone River Painting image

170: French Rhone River Painting

Estimate: $200 - $400
Sold:$275
Pair of Mahogany Tea Tables image

171: Pair of Mahogany Tea Tables

Estimate: $200 - $300
Sold:$150
Pair of Federal Brass Andirons image

172: Pair of Federal Brass Andirons

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
Portmeirion "Botanic Garden... image

173: Portmeirion "Botanic Garden" Dinnerware

Estimate: $200 - $300
Sold:$130
Vintage Mink Wrap image

174: Vintage Mink Wrap

Estimate: $40 - $60
Sold:$30
Mink Fur Capelet image

175: Mink Fur Capelet

Estimate: $50 - $100
Sold:$50