Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Oberammergau Carved Wood Fi... image

118A: Oberammergau Carved Wood Figure

Estimate: $50 - $100
Sold:$50
4 Bisque Piano Babies image

119: 4 Bisque Piano Babies

Estimate: $150 - $250
Sold:$70
Bohemian Cut Crystal Glasses image

120: Bohemian Cut Crystal Glasses

Estimate: $100 - $150
Sold:$180
Lot of 3 Primitive Wooden I... image

121: Lot of 3 Primitive Wooden Items

Estimate: $120 - $200
Sold:$160
Four Early Wooden Items image

122: Four Early Wooden Items

Estimate: $100 - $150
Sold:$120
Figural Elf Tobacco Cutter image

122A: Figural Elf Tobacco Cutter

Estimate: $100 - $150
Sold:$70
2 Meissen Oversize Blue Oni... image

123: 2 Meissen Oversize Blue Onion C & S

Estimate: $60 - $120
Sold:$70
Phoenix & Consolidated Art ... image

124: Phoenix & Consolidated Art Glass Vases

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
c. 1800 Large Adams Stonewa... image

125: c. 1800 Large Adams Stoneware Mug

Estimate: $150 - $250
Sold:$80
Dated 1801 Turner Silver Mo... image

126: Dated 1801 Turner Silver Mounted Pitcher

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
Lot of 2 Doulton Lambeth Pi... image

127: Lot of 2 Doulton Lambeth Pitchers

Estimate: $100 - $200
Sold:$60
Royal Doulton Pitcher and C... image

128: Royal Doulton Pitcher and Compote

Estimate: $100 - $200
Sold:$60
2 Royal Doulton Vases image

129: 2 Royal Doulton Vases

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
Japanese Satsuma 1000 Faces... image

130: Japanese Satsuma 1000 Faces Vase

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Pr. of Klipsch Speakers image

131: Pr. of Klipsch Speakers

Estimate: $200 - $300
Sold:$160
Large English Flow Blue Vase image

132: Large English Flow Blue Vase

Estimate: $100 - $200
Sold:$110
Imari Vase image

133: Imari Vase

Estimate: $100 - $200
Sold:$110
6 Pieces Imari Porcelain image

134: 6 Pieces Imari Porcelain

Estimate: $200 - $300
Sold:$120