Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Pr. Jade Pig-Form Carvings image

60: Pr. Jade Pig-Form Carvings

Estimate: $150 - $250
Sold:$70
Two Chinese Porcelain Teapots image

61: Two Chinese Porcelain Teapots

Estimate: $200 - $300
Sold:$170
Chinese Porcelain Bowl image

62: Chinese Porcelain Bowl

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
Pr. Chinese Bronze Portrait... image

62A: Pr. Chinese Bronze Portrait Busts

Estimate: $150 - $250
Sold:$70
A Perspective View of Canto... image

63: A Perspective View of Canton in China

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Pr. Cast Iron Snake Andirons image

64: Pr. Cast Iron Snake Andirons

Estimate: $150 - $250
Sold:$140
Waterford Cut Crystal 2-Par... image

65: Waterford Cut Crystal 2-Part Lamp

Estimate: $100 - $150
Sold:$120
Eight Pieces of Waterford C... image

66: Eight Pieces of Waterford Crystal

Estimate: $100 - $150
Sold:$130
Large Waterford Crystal Lis... image

67: Large Waterford Crystal Lismore Compote

Estimate: $100 - $200
Sold:$150
Waterford Crystal Teddy Bea... image

68: Waterford Crystal Teddy Bear Clock

Estimate: $50 - $100
Sold:$20
Cast Bronze Russian Icon image

69: Cast Bronze Russian Icon

Estimate: $100 - $150
Passed
Russian Lacquered Box image

70: Russian Lacquered Box

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
4 Carved Wood Netsuke image

71: 4 Carved Wood Netsuke

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Chinese Applique Panel image

72: Chinese Applique Panel

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
Lot of Five Chinese Snuff B... image

73: Lot of Five Chinese Snuff Bottles

Estimate: $200 - $400
Sold:$130
Republic Period Famille Ver... image

74: Republic Period Famille Verte Vase

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
Pair Oriental Vases image

75: Pair Oriental Vases

Estimate: $200 - $400
Sold:$130
Wrought Iron Wall Flower Po... image

76: Wrought Iron Wall Flower Pot Holder

Estimate: $100 - $150
Sold:$60
17 Various Copeland Spode D... image

77: 17 Various Copeland Spode Dishes

Estimate: $100 - $200
Sold:$90
English Spode Bone China Te... image

78: English Spode Bone China Tea Service

Estimate: $100 - $150
Sold:$50