Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

2011 $5 Am. Eagle Gold Coin image

662: 2011 $5 Am. Eagle Gold Coin

Estimate: $120 - $170
Sold:$160
13 Morgan Silver Dollars image

663: 13 Morgan Silver Dollars

Estimate: $300 - $400
Sold:$275
1881 CC Morgan Silver Dollar image

664: 1881 CC Morgan Silver Dollar

Estimate: $200 - $300
Sold:$250
4 Mid-19th Century Coins image

665: 4 Mid-19th Century Coins

Estimate: $80 - $120
Sold:$130
1913 Indian 2 1/2 Dollar Go... image

666: 1913 Indian 2 1/2 Dollar Gold Coin

Estimate: $200 - $300
Sold:$275
1915 Indian 2 1/2 Dollar Go... image

667: 1915 Indian 2 1/2 Dollar Gold Coin

Estimate: $200 - $300
Sold:$250
1927 Indian 2 1/2 Dollar Go... image

668: 1927 Indian 2 1/2 Dollar Gold Coin

Estimate: $200 - $300
Sold:$275
Coin Sets & Mercury Dimes image

669: Coin Sets & Mercury Dimes

Estimate: $80 - $140
Sold:$100
2012W Silver Eagle $1 image

670: 2012W Silver Eagle $1

Estimate: $60 - $80
Sold:$70
5 Bicentennial Proof Sets image

671: 5 Bicentennial Proof Sets

Estimate: $80 - $120
Sold:$50
Grouping of Various Coins &... image

672: Grouping of Various Coins & Currency

Estimate: $80 - $100
Sold:$100
Phil. Uncirculated Sets image

673: Phil. Uncirculated Sets

Estimate: $40 - $60
Sold:$50
Proof Sets & USCG Silver Bars image

674: Proof Sets & USCG Silver Bars

Estimate: $200 - $300
Sold:$200
5 Proof & Uncirc. Silver Sets image

675: 5 Proof & Uncirc. Silver Sets

Estimate: $150 - $250
Sold:$70
37 Proof & Uncirc. Sets image

676: 37 Proof & Uncirc. Sets

Estimate: $150 - $200
Sold:$100
13 Peace Silver Dollars image

677: 13 Peace Silver Dollars

Estimate: $500 - $700
Sold:$2,200
12 Copies of 1889 Morgan Do... image

678: 12 Copies of 1889 Morgan Dollars

Estimate: $40 - $60
Sold:$20