Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Caithness Glass Goblet & Pa... image

608: Caithness Glass Goblet & Paperweight

Estimate: $50 - $100
Sold:$20
10 Crown Ducal, Signed Hagu... image

609: 10 Crown Ducal, Signed Hague, Plates

Estimate: $60 - $100
Sold:$60
Cast Iron Trivets & Sad Irons image

611: Cast Iron Trivets & Sad Irons

Estimate: $50 - $100
Sold:$40
Lot of Tin Molds & Cutters image

612: Lot of Tin Molds & Cutters

Estimate: $50 - $100
Sold:$20
Yellowware Bowl & Pitchers image

613: Yellowware Bowl & Pitchers

Estimate: $50 - $100
Sold:$60
Four Early Tea Kettles image

614: Four Early Tea Kettles

Estimate: $100 - $150
Sold:$100
6 Hitchcock Chairs image

615: 6 Hitchcock Chairs

Estimate: $60 - $120
Sold:$40
3 General Store Displays image

616: 3 General Store Displays

Estimate: $60 - $120
Sold:$40
Desk w/ Glass Top image

617: Desk w/ Glass Top

Estimate: $80 - $120
Passed
Over 125 Pairs of Salt/Pepp... image

618: Over 125 Pairs of Salt/Pepper Shakers

Estimate: $100 - $150
Sold:$120
Chinese Folding Table w/ Br... image

619: Chinese Folding Table w/ Brass Trays

Estimate: $100 - $150
Sold:$130
3 Pieces Cherry Furniture image

620: 3 Pieces Cherry Furniture

Estimate: $150 - $300
Sold:$120
5-Piece Silverplated Tea Se... image

621: 5-Piece Silverplated Tea Service

Estimate: $80 - $120
Sold:$50
Signed "Peach" Print image

622: Signed "Peach" Print

Estimate: $50 - $100
Passed
Grouping of China & Crystal image

623: Grouping of China & Crystal

Estimate: $60 - $120
Sold:$30
3 Pcs. of Chinese Cloisonne image

624: 3 Pcs. of Chinese Cloisonne

Estimate: $50 - $80
Sold:$20
Burnished Bamboo Shelf Stand image

625: Burnished Bamboo Shelf Stand

Estimate: $40 - $80
Sold:$120
Two Oak Barrels image

626: Two Oak Barrels

Estimate: $60 - $80
Sold:$110
Set of Noritake "Fairmont" ... image

627: Set of Noritake "Fairmont" China

Estimate: $100 - $150
Sold:$80