Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

1882 Morgan, 1893 Columbian image

642: 1882 Morgan, 1893 Columbian

Estimate: $40 - $60
Sold:$60
96 Presidential $1 Coins image

643: 96 Presidential $1 Coins

Estimate: $120 - $150
Sold:$120
3 R.M.S. Titanic 100th Anni... image

644: 3 R.M.S. Titanic 100th Anniv. Coins

Estimate: $60 - $100
Sold:$40
Four Mint Error Coins image

645: Four Mint Error Coins

Estimate: $40 - $60
Sold:$140
8 Rolls $1 Presidential Coins image

646: 8 Rolls $1 Presidential Coins

Estimate: $100 - $200
Sold:$250
3 Morgan Silver Dollars image

647: 3 Morgan Silver Dollars

Estimate: $80 - $150
Sold:$225
1999-2009 Complete Set Quar... image

648: 1999-2009 Complete Set Quarters

Estimate: $60 - $80
Sold:$40
2 Sao Jose Shipwreck Reales image

649: 2 Sao Jose Shipwreck Reales

Estimate: $200 - $300
Sold:$140
3 El Cazador Shipwreck Reales image

650: 3 El Cazador Shipwreck Reales

Estimate: $200 - $300
Sold:$160
21 - 1964 Kennedy Half Dollars image

651: 21 - 1964 Kennedy Half Dollars

Estimate: $100 - $130
Sold:$150
5 - 2011 $5 Silver Maple Le... image

653: 5 - 2011 $5 Silver Maple Leaf Coins

Estimate: $80 - $120
Sold:$120
8 Morgan Silver Dollars image

654: 8 Morgan Silver Dollars

Estimate: $250 - $300
Sold:$160
1878 CC Morgan Silver Dollar image

655: 1878 CC Morgan Silver Dollar

Estimate: $300 - $400
Sold:$300
11 Silver Peace Dollars image

656: 11 Silver Peace Dollars

Estimate: $250 - $350
Sold:$275
12 Morgan Silver Dollars image

657: 12 Morgan Silver Dollars

Estimate: $300 - $400
Sold:$325
4 Silver Peace Dollars image

658: 4 Silver Peace Dollars

Estimate: $80 - $120
Sold:$80
Complete Morgan Silver Doll... image

659: Complete Morgan Silver Dollar Set 1878-1921

Estimate: $800 - $1,100
Sold:$1,200
14 Morgan Silver Dollars image

660: 14 Morgan Silver Dollars

Estimate: $350 - $500
Sold:$350
3 - 2006 Silver Eagles image

661: 3 - 2006 Silver Eagles

Estimate: $60 - $80
Sold:$200