Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

5 Chinese Silvered Bracelet... image

568: 5 Chinese Silvered Bracelets & Hairpin

Estimate: $150 - $250
Sold:$70
Lot of 19th/Early 20th C. P... image

569: Lot of 19th/Early 20th C. Porcelain

Estimate: $100 - $200
Sold:$60
Lot of Early 20th C. Porcelain image

570: Lot of Early 20th C. Porcelain

Estimate: $100 - $150
Sold:$60
2 Pcs. American Glass image

572: 2 Pcs. American Glass

Estimate: $100 - $150
Sold:$60
3 German Lace Porcelain Fig... image

573: 3 German Lace Porcelain Figures

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
4 Vintage Cake Topper Dolls image

576: 4 Vintage Cake Topper Dolls

Estimate: $80 - $120
Sold:$80
4 Vintage Cake Topper Dolls image

577: 4 Vintage Cake Topper Dolls

Estimate: $80 - $120
Sold:$70
10 Vintage Cake Topper Dolls image

578: 10 Vintage Cake Topper Dolls

Estimate: $60 - $80
Sold:$70
7 Bride/Groom Figures image

579: 7 Bride/Groom Figures

Estimate: $40 - $60
Sold:$40
18th & 19th C. Locks & Knobs image

580: 18th & 19th C. Locks & Knobs

Estimate: $150 - $200
Passed
6 Spode U.S. Maritime Plates image

581: 6 Spode U.S. Maritime Plates

Estimate: $100 - $200
Sold:$70
3 Victorian Walnut Frames image

582: 3 Victorian Walnut Frames

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
2'2" x 17' Runner image

583: 2'2" x 17' Runner

Estimate: $150 - $250
Sold:$100
Wool India Rug image

584: Wool India Rug

Estimate: $60 - $120
Sold:$40
Rug image

585: Rug

Estimate: $100 - $150
Sold:$80
Wool Rug image

586: Wool Rug

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Kashan Rug image

587: Kashan Rug

Estimate: $60 - $120
Sold:$60