Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Oak Hall Tree w/ Applied Ca... image

513: Oak Hall Tree w/ Applied Carvings

Estimate: $200 - $300
Sold:$275
Noritake "Violette" Dinnerware image

514: Noritake "Violette" Dinnerware

Estimate: $100 - $150
Sold:$80
Mid Century Sofa image

515: Mid Century Sofa

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Mid Century Table and Chairs image

516: Mid Century Table and Chairs

Estimate: $400 - $600
Passed
Mid Century Coffee Table image

517: Mid Century Coffee Table

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
3 Mid Century 2-Tier Side T... image

518: 3 Mid Century 2-Tier Side Tables

Estimate: $150 - $250
Sold:$160
Mid Century Two-Tier Table image

519: Mid Century Two-Tier Table

Estimate: $100 - $150
Sold:$130
Mid Century Coffee Table image

520: Mid Century Coffee Table

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
Pr. Mid Century Modern Armc... image

521: Pr. Mid Century Modern Armchairs

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
Mid Century Modern Lounge C... image

522: Mid Century Modern Lounge Chair

Estimate: $50 - $100
Sold:$30
Ken Shotwell (Am., b. 1950) image

522A: Ken Shotwell (Am., b. 1950)

Estimate: $1,000 - $1,500
Passed
Ken Shotwell (Am., b. 1950) image

522B: Ken Shotwell (Am., b. 1950)

Estimate: $200 - $300
Sold:$100
Ken Shotwell (Am., b. 1950) image

522C: Ken Shotwell (Am., b. 1950)

Estimate: $80 - $120
Sold:$70
Ken Shotwell (Am., b. 1950) image

522D: Ken Shotwell (Am., b. 1950)

Estimate: $200 - $300
Passed
Grouping of English China image

523: Grouping of English China

Estimate: $100 - $150
Sold:$60
British Engraving, Print, E... image

524: British Engraving, Print, Etching

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
2 Pulley Side Tables image

525: 2 Pulley Side Tables

Estimate: $100 - $150
Sold:$225
Two Wood & Iron Pulleys image

526: Two Wood & Iron Pulleys

Estimate: $20 - $30
Sold:$10
Over 100 Vintage Valentines image

527: Over 100 Vintage Valentines

Estimate: $40 - $60
Sold:$50