Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Architectural Crest image

479: Architectural Crest

Estimate: $60 - $100
Passed
Chinese Carved Soapstone Vase image

479A: Chinese Carved Soapstone Vase

Estimate: $60 - $120
Passed
Oriental Hanging Scroll image

481: Oriental Hanging Scroll

Estimate: $100 - $150
Passed
Vintage Univ. of Georgia Beret image

482: Vintage Univ. of Georgia Beret

Estimate: $40 - $60
Sold:$40
Godfather's Pizza Advertisi... image

483: Godfather's Pizza Advertising Clock

Estimate: $100 - $150
Sold:$60
3 Ohio Advertising Whiskey ... image

484: 3 Ohio Advertising Whiskey Jugs

Estimate: $100 - $150
Passed
3 Stoneware Adv. Whiskey Ju... image

487: 3 Stoneware Adv. Whiskey Jugs + Other

Estimate: $80 - $120
Sold:$60
Sterling Manchester "Am. Be... image

488: Sterling Manchester "Am. Beauty"

Estimate: $1,400 - $2,000
Sold:$1,400
Ten Sterling Coasters image

489: Ten Sterling Coasters

Estimate: $60 - $100
Sold:$50
Sterling Gorham Chantilly image

490: Sterling Gorham Chantilly

Estimate: $300 - $400
Sold:$400
12 Strasbourg Sterling Teas... image

491: 12 Strasbourg Sterling Teaspoons

Estimate: $200 - $250
Sold:$250
12 Strasbourg Sterling Teas... image

492: 12 Strasbourg Sterling Teaspoons

Estimate: $200 - $250
Sold:$225
Pr. Sterling Candelabra image

492A: Pr. Sterling Candelabra

Estimate: $100 - $200
Sold:$90
Two Pcs. of Sterling Tableware image

493: Two Pcs. of Sterling Tableware

Estimate: $100 - $150
Sold:$130
International Sterling Silv... image

494: International Sterling Silver Flatware

Estimate: $650 - $800
Sold:$650
4 Pieces Sterling Silver image

494A: 4 Pieces Sterling Silver

Estimate: $80 - $120
Sold:$110
Sterling & Silverplate Tabl... image

495: Sterling & Silverplate Table Items

Estimate: $150 - $200
Sold:$80