Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

3 Chinese Painted Fans image

420: 3 Chinese Painted Fans

Estimate: $200 - $400
Sold:$1,100
5 Pieces of Oriental Porcelain image

421: 5 Pieces of Oriental Porcelain

Estimate: $150 - $250
Sold:$200
3 Pieces of Oriental Porcelain image

422: 3 Pieces of Oriental Porcelain

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Sofa Table image

423: Sofa Table

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
Miniature Crescent Cast Iro... image

424: Miniature Crescent Cast Iron Stove

Estimate: $50 - $100
Sold:$40
Miniature Crescent Cast Iro... image

425: Miniature Crescent Cast Iron Stove

Estimate: $50 - $100
Sold:$50
6-Drawer Empire Chest image

426: 6-Drawer Empire Chest

Estimate: $200 - $400
Sold:$325
Enameled Glass Hookah Base image

427: Enameled Glass Hookah Base

Estimate: $150 - $250
Passed
Two 19th Century Samplers image

428: Two 19th Century Samplers

Estimate: $200 - $300
Sold:$140
Two 19th Century Samplers image

429: Two 19th Century Samplers

Estimate: $200 - $300
Sold:$140
Pine Pie Safe image

430: Pine Pie Safe

Estimate: $100 - $200
Sold:$225
Rose O'Neill Kewpie Doll + ... image

431: Rose O'Neill Kewpie Doll + Other

Estimate: $100 - $150
Passed
12 Pcs. Child's Pink Luster... image

432: 12 Pcs. Child's Pink Luster Dishes

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Child's Walnut Table & Chairs image

433: Child's Walnut Table & Chairs

Estimate: $100 - $150
Sold:$120
Doll Kitchen Cabinet & Side... image

434: Doll Kitchen Cabinet & Sideboard

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Doll Trunk image

436: Doll Trunk

Estimate: $20 - $40
Sold:$30
Child's Stepback Cupboard image

437: Child's Stepback Cupboard

Estimate: $100 - $200
Sold:$70
Bliss Wooden Toy Piano image

438: Bliss Wooden Toy Piano

Estimate: $40 - $60
Sold:$40
Child's School Chair image

439: Child's School Chair

Estimate: $20 - $40
Sold:$30