Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Vintage Gent's Bloodstone Ring image

361: Vintage Gent's Bloodstone Ring

Estimate: $100 - $150
Sold:$70
3 Vintage Ladies' Watches image

362: 3 Vintage Ladies' Watches

Estimate: $150 - $200
Sold:$70
Lot of Vintage Jewelry & Sm... image

363: Lot of Vintage Jewelry & Smalls

Estimate: $150 - $200
Sold:$130
Collection of Gent's Items image

364: Collection of Gent's Items

Estimate: $50 - $100
Sold:$30
Vintage Jewelry image

365: Vintage Jewelry

Estimate: $40 - $60
Sold:$60
Lot of Nine Bracelets image

366: Lot of Nine Bracelets

Estimate: $100 - $150
Sold:$110
c. 1890 Mourning Dress image

367: c. 1890 Mourning Dress

Estimate: $50 - $100
Sold:$50
Lot of Misc. Boy & Cub Scou... image

368: Lot of Misc. Boy & Cub Scout Items

Estimate: $40 - $60
Sold:$100
Pair of Brass Sconces image

369: Pair of Brass Sconces

Estimate: $60 - $120
Sold:$30
Victorian Marble Top Table image

371: Victorian Marble Top Table

Estimate: $100 - $150
Sold:$130
Collection of Silverplate T... image

372: Collection of Silverplate Tableware

Estimate: $100 - $150
Sold:$60
Suede Afghan Vest image

373: Suede Afghan Vest

Estimate: $80 - $120
Sold:$40
Suede Afghan Vest image

374: Suede Afghan Vest

Estimate: $80 - $120
Passed
Suede Afghan Vest image

375: Suede Afghan Vest

Estimate: $80 - $120
Sold:$40
Suede Afghan Vest image

376: Suede Afghan Vest

Estimate: $80 - $120
Sold:$70
Suede Afghan Vest image

377: Suede Afghan Vest

Estimate: $80 - $120
Sold:$90
Suede Afghan Coat image

378: Suede Afghan Coat

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
Suede Afghan Coat image

379: Suede Afghan Coat

Estimate: $100 - $150
Passed
Historical Russian Ship Mod... image

380: Historical Russian Ship Model "Kirov"

Estimate: $10,000 - $15,000
Passed