Auction Closed
  • liveMarch 15, 2014 9:00 AM EDT
  • Laurens, SC, US

Antiques, Dolls, Jewelry, Furniture, Coins

by Ivy Auctions

717 lots

Pr. of English Silverplate ... image

400: Pr. of English Silverplate Candelabra

Estimate: $50 - $100
Sold:$50
2 Spode "Trade Winds" Red B... image

401: 2 Spode "Trade Winds" Red Bowls

Estimate: $80 - $120
Sold:$40
3 Pcs. Hammersley "Black Ba... image

402: 3 Pcs. Hammersley "Black Bamboo"

Estimate: $60 - $100
Sold:$40
Tekke Turkoman Rug image

403: Tekke Turkoman Rug

Estimate: $300 - $500
Sold:$200
Kashan Rug image

404: Kashan Rug

Estimate: $200 - $400
Sold:$225
Persian Tree of Life Rug image

405: Persian Tree of Life Rug

Estimate: $300 - $400
Sold:$180
Kashan Rug image

406: Kashan Rug

Estimate: $400 - $600
Sold:$200
Two-Panel Kilim Rug image

407: Two-Panel Kilim Rug

Estimate: $200 - $400
Sold:$300
Kilim Rug image

408: Kilim Rug

Estimate: $150 - $300
Sold:$100
Room Size 12' x 18' Tabriz Rug image

409: Room Size 12' x 18' Tabriz Rug

Estimate: $800 - $1,200
Passed
Mahogany Center Table image

410: Mahogany Center Table

Estimate: $100 - $150
Sold:$80
Lot of Vintage Toy Guns, Sh... image

411: Lot of Vintage Toy Guns, Shoes, Etc.

Estimate: $100 - $150
Sold:$50
Lot of Advertising, Toys, S... image

412: Lot of Advertising, Toys, Smalls

Estimate: $60 - $100
Sold:$70
11 Pcs. Towle "Old Master" ... image

414: 11 Pcs. Towle "Old Master" Silverplate

Estimate: $100 - $150
Sold:$80
Noritake "Favorita" Dinnerware image

415: Noritake "Favorita" Dinnerware

Estimate: $100 - $150
Sold:$110
Lot of Silverplate Serving ... image

416: Lot of Silverplate Serving Pieces

Estimate: $150 - $250
Sold:$225
Inlaid French Style Kidney ... image

417: Inlaid French Style Kidney Desk

Estimate: $300 - $500
Sold:$275
French Portrait "Ma Femme" image

418: French Portrait "Ma Femme"

Estimate: $150 - $250
Sold:$150
Four Chinese Decorative Acc... image

419: Four Chinese Decorative Accessories

Estimate: $150 - $250
Sold:$70